Blog
Cosul de Cumparaturi 0,00 RON

Nu aveti niciun produs in cosul de cumparaturi.

Ocazie

Seteaza Directie Descendenta

Grila Lista

Pagina:
  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
pe pagina
  1. In style - Buchet din crini, trandafiri si alstroemeria

    In style - Buchet din crini, trandafiri si alstroemeria

    Mamicile fashioniste transmit intotdeauna mai departe fiicelor lor pasiunea pentru stil. Daca stii o mama fashionista care tocmai a nascut o fetita, iti recomandam sa ii faci cadou buchetul In Style de la Roflora si sa ii transmiti aprecierea ta pentru stilul desavarsit si bun gust!  Acest buchet contine: trandafiri roz, crini asiatici, crizanteme si alstroemeria albe.

    Buchetul poate fi insotit de o felicitare sau un card, pe care va fi notat mesajul dumneavoastra. Acest serviciu Roflora este gratuit. Este livrat direct de un reprezentant al florariilor locale, partenere Roflora, din tara sau de oriunde in lume. Produsul nu contine vaza, dar poate fi comandata separat. Aceasta poate sa difere ca forma, in functie de disponibilitate in fiecare localitate.

    Aflati mai Multe
    236,25 RON
    Adauga in Cos
  2. Rainbow - Buchet de trandafiri multicolori

    Rainbow - Buchet de trandafiri multicolori

    Acest mix chic de trandafiri multicolori nu va fi niciodata „out of fashion”. Respectand regula unei cromatici elegante, buchetul de trandafiri multicolori este o surpriza plina de stil pentru orice doamna sau domnisoara norocoasa. Acest buchet contine 11 trandafiri multicolori.

    Este livrat de un florar local, partener Roflora. Produsul nu contine vaza, dar poate fi comandata separat.

    Aflati mai Multe
    236,25 RON
    Adauga in Cos
  3. Bucurie Molipsitoare – Buchet cu trandafiri, lisianthus, alstroemeria si gerbera

    Bucurie Molipsitoare – Buchet cu trandafiri, lisianthus, alstroemeria si gerbera

    Buna dispozitie cu nemiluita si lumina in privire, asta vei aduce persoanei dragi daruind acest buchet fabulos. Incearca fara ezitare, efect garantat.
     
    Acest buchet contine 5 gerbera, 3 trandafiri, 2 alstroemeria mov, 2 lisianthus roz si verdeata.
    Produsul este livrat direct de catre un reprezentant al florariilor locale, partenere Roflora, din tara sau de oriunde din lume.
    Buchetul din imagine este doar un exemplu de modul in care acesta poate arata. Nu include vaza, aceasta poate fi comandata separat, iar forma si culoarea difera in functie de disponibilitatea din fiecare localitate.
    Echipa noastra de profesionisti poate substitui flori, ca alternativa adecvata, similare ca stil, calitate si valoare. 

    Aflati mai Multe
    248,75 RON
    Adauga in Cos
  4. Poezie Florala – Buchet cu trandafiri, garoafe, crizanteme si crini

    Poezie Florala – Buchet cu trandafiri, garoafe, crizanteme si crini

    Un cadou desavarsit in care se imbina melodios culorile pastelate, aromele delicate, linistea senina si energia deplina. E timpul sa faci o surpriza placuta unei persoane dragi: mama, sora, matusa, iubita, fosta diriginta. Nu-i nevoie sa te pricepi la cuvinte, caci ai aceasta poezie florala.
     
    Acest buchet contine 2 trandafiri galbeni, 1 crin roz, 10 garoafe galbene, 3 alstroemeria rozcrizanteme mov si limonium.
    Buchetul este livrat direct de catre un reprezentant al florariilor locale, partenere Roflora, din tara sau de oriunde din lume.
    Pretul produsului nu contine vaza. Puteti comanda vaza din sticla transparenta in sectiunea Adauga un Cadou. Echipa noastra de profesionisti poate substitui flori, ca alternativa adecvata, similare ca stil, calitate si valoare..

    Aflati mai Multe
    248,75 RON
    Adauga in Cos
  5. Blue beauty - Buchet din trandafiri, crini, hortensii

    Blue beauty - Buchet din trandafiri, crini, hortensii

    Alb si albastru, puritate si claritate, toate cu sinceritate oferite prin acest buchet incantator, rafinat si parfumat. Este o alegere perfecta pentru o proaspata mamica de baietel.

    Acest buchet contine: hortensia albastra, crin alb, trandafiri albi, crizanteme albe, alstroemeria alba.
    Buchetul este livrat direct de catre un reprezentant al florariilor locale, partenere Roflora, din tara sau de oriunde in lume.
    Produsul nu contine vaza, dar poate fi comandata separat vaza din sticla transparenta. Forma si culoarea acesteia variaza in functie de disponibilitatea din fiecare localitate. Echipa noastra de profesionisti poate substitui flori, ca alternativa adecvata, similare ca stil, calitate si valoare, in functie de disponibilitate.

    Aflati mai Multe
    248,75 RON
    Adauga in Cos
  6. Buchet cu trandafiri si frezii

    Adorabil – Buchet cu trandafiri si frezii

    Nici nu stim cu ce sa incepem? Cu trandafirii roz, delicati, care imprastie o mireasma placuta? Sau cu frezia care pe masura ce se deschide ne dezvaluie o frumusete si mai surprinzatoare?  De fapt, nici nu mai conteaza. Important e ca toate luate impreuna ne vrajesc cu frumusetea lor subtila, dar evidenta.
     
    Acest buchet contine 7 trandafiri roz, 3 trandafiri rosii, frezii roz si verdeata.
    Buchetul este livrat direct de catre un reprezentant al florariilor locale, partenere Roflora.
    Produsul poate fi insotit de o felicitare sau un card, pe care va fi notat mesajul dumneavoastra. Acest serviciu este gratuit.
    Buchetele si aranjamentele sunt pregatite manual de florari locali si pot arata usor diferit fata de imaginile prezentate, datorita diferentelor intre sortimentele disponbile in florarii. Echipa noastra de profesionisti poate substitui flori, ca alternativa adecvata, similare ca stil, calitate si valoare.

    Aflati mai Multe
    248,75 RON
    Adauga in Cos
  7. Floral Art – Buchet cu trandafiri si crini

    Floral Art – Buchet cu trandafiri si crini

    Acest aranjament modern, minimalist si foarte foarte chic trebuie ridicat la rang de arta. Iata cum doar cu cateva elemente si flori in nuante asemanatoare poti crea un aranjament care fura privirile, alimenteaza inimile cu bucurie si oamenii cu energie.
     
    Acest buchet contine 5 trandafiri rosii, crini galbeni, 2 trandafiri galbeni, garoafe rosii si verdeata.
    Buchetul este livrat direct de catre un reprezentant al florariilor locale, partenere Roflora, din tara sau de oriunde din lume.
    Pretul produsului nu contine vaza. Puteti comanda vaza din sticla transparenta in sectiunea Adauga un Cadou. Echipa noastra de profesionisti poate substitui flori, ca alternativa adecvata, similare ca stil, calitate si valoare.

    Aflati mai Multe
    248,75 RON
    Adauga in Cos
  8. Elegant Mom - Buchet din trandafiri si waxflower

    Elegant Mom - Buchet din trandafiri si waxflower

    O prietena draga, pe care o apreciezi pentru eleganta si frumusete, tocmai a nascut? Atunci e cazul sa ii oferi acest buchet superb de trandafiri si waxflower de culoare violet. Insotit de un mesaj din suflet, este cadoul perfect pentru proaspata mamica eleganta.

    Acest buchet contine: trandafiri roz, waxflower violet si limonium.
    Produsul din imagine este doar un exemplu de modul in care acesta poate arata. Buchetele si aranjamentele sunt pregatite manual de florari locali si pot arata usor diferit fata de imaginea prezentata. Pretul produsului nu include vaza.
    Echipa noastra de profesionisti poate substitui flori, ca alternativa adecvata, similare ca stil, calitate si valoare.

    Aflati mai Multe
    248,75 RON
    Adauga in Cos
  9. Aroma Sarbatorii – Cos cu gerbera, trandafiri si garoafe

    Aroma Sarbatorii – Cos cu gerbera, trandafiri si garoafe

    Este sarbatoarea sufletului si a fericirii, a credintei si a innoirii, cu ocazia careia va bucurati alaturi de cei dragi. Nu uitati insa, de prietenii si rudele aflate departe de voi, daruindu-le un gand bun, alaturi de un superb cos cu flori rosii indraznete: trandafiri, gerbera, garoafe si conuri naturale, scoase in evidenta de crengute verzi de brad. Veti impartasi astfel cu toata lumea bucuria acestor sarbatori de vis, veti aduce un plus de aroma si savoare in casa celor dragi.

    Cosul „Aroma Sarbatorii” contine gerbera de culoare rosie, trandafiri rosii, garoafe rosii, verdeata specifica sarbatorilor de iarna, batoane de scortisoara si conuri naturale.
    Cosul cu flori proaspete si crengute de brad poate fi insotit de o felicitare sau un card, pe care va fi notat mesajul dumneavoastra. Acest serviciu Roflora este gratuit.
    Acest cos este livrat direct de catre un reprezentant al florariilor locale, partenere Roflora din tara sau de oriunde in lume.
    Forma cosul cu flori proaspete, verdeata si batoanele de scortisoara poate varia, in functie de disponibilitatea din fiecare localitate. Echipa noastra de profesionisti poate substitui flori, ca alternativa adecvata, similare ca stil, calitate si valoare. 

    Aflati mai Multe
    248,75 RON
    Adauga in Cos
  10. Pink Present - Aranjament din trandafiri, crini si crizanteme

    Pink Present - Aranjament din trandafiri, crini si crizanteme

    Cu acest aranjament iti garantam ca vei obtine un zambet frumos de la cineva special. Trimite-l cu ocazia aniversarii sau la venirea pe lume a unui bebelus fetita. Se potriveste perfect.

    Acest aranjament contine: trandafiri roz, crini roz, alstroemeria roz si crizanteme. Poate fi insotit de o felicitare sau un card, pe care va fi notat mesajul dumneavostra. 
    Aranjamentul este livrat direct de catre un reprezentant al florariilor locale, partenere Roflora, din tara sau de oriunde din lume.
    Forma aranjamentului si culoarea ambalajului variaza in functie de disponibilitatea din anumite locatii. Echipa noastra de profesionisti poate substitui flori, ca alternativa adecvata, similare ca stil, calitate si valoare. 

    Aflati mai Multe
    248,75 RON
    Adauga in Cos
  11. Raze de Soare – Buchet cu trandafiri si gerbera

    Raze de Soare – Buchet cu trandafiri si gerbera

    Trimite toata caldura si lumina inimii tale prin acest buchet splendid faurit din raze de soare. Vei transfera astfel lumina si bucuria pe chipul persoanei pe care o pretuiesti atat de mult. 

    Acest buchet contine 6 gerbera galbena, 3 trandafiri portocalii, solidago si verdeata.
    Buchetul poate fi insotit de o felicitare sau un card, pe care va fi notat mesajul dumneavoastra. Acest serviciu Roflora este gratuit.
    Buchetele si aranjamentele sunt pregatite de catre florari locali si pot arata usor diferit fata de imaginile prezentate, datorita diferentelor intre sortimentele de flori disponbile in florariile din fiecare localitate. Pretul produsului nu include vaza.
    Echipa noastra de profesionisti poate substitui flori, ca alternativa adecvata, similare ca stil, calitate si valoare. 

    Aflati mai Multe
    248,75 RON
    Adauga in Cos
  12. Pink Touch – Buchet din trandafiri si gerbera

    Pink Touch – Buchet din trandafiri si gerbera

    Daruieste acest buchet si vei atinge inima cuiva cu frumusete, mireasma si gingasie. Nu ai cum sa rezisti in fata acestei atingeri roz elegante ce va face zambetul sa infloreasca pe chipul femeii speciale din viata ta atunci cand i-l vei oferi.
     
    Acest buchet contine 5 trandafiri roz, trandafiri albi si gerbera roz.
    Buchetul este livrat direct de catre un reprezentant al florariilor locale, partenere Roflora, din tara sau de oriunde in lume.
    Produsul poate insotit de un mesaj. Acest serviciu este gratuit.
    Buchetul din imagine este doar un exemplu de modul in care acesta poate arata. Nu include vaza, aceasta poate fi comandata separat, iar forma si culoarea difera in functie de disponibilitatea din fiecare localitate.
    Echipa noastra de profesionisti poate substitui flori, ca alternativa adecvata, similare ca stil, calitate si valoare.  

    Aflati mai Multe
    248,75 RON
    Adauga in Cos
  13. Sweet Smile - Buchet din trandafiri, garoafe si crizanteme

    Sweet Smile - Buchet din trandafiri, garoafe si crizanteme

    Un buchet vesel si colorat, in tonuri solare si optimiste, pentru a marca perfect o zi fericita din viata unei fiinte dragi. E perfect mai ales pentru persoanele energice si pline de viata. Acest buchet contine: minirosa galbena, trandafiri albi, garoafe si crizanteme.

    Buchetul poate fi insotit de o felicitare sau un card, pe care va fi notat mesajul completat de dumneavoastra in formularul de comanda. Acest serviciu Roflora este gratuit.
    Produsul este livrat direct de catre un reprezentant al florariilor locale, partenere Roflora, din tara sau de oriunde in lume.
    Buchetul din imagine este doar un exemplu de modul in care acesta poate arata. Nu include vaza, aceasta poate fi comandata separat, iar forma si culoarea difera in functie de disponibilitatea din fiecare localitate.
    Echipa noastra de profesionisti poate substitui flori, ca alternativa adecvata, similare ca stil, calitate si valoare. 

    Aflati mai Multe
    248,75 RON
    Adauga in Cos
  14. Farmecul Iubirii – Buchet cu trandafiri si crizanteme

    Farmecul Iubirii – Buchet cu trandafiri si crizanteme

    Sunt momente in care trebuie sa dai o forma iubirii tale. Pentru asta ai la indemana clasicii trandafiri rosii, la care poti adauga cateva accente moderne: trandafiri albi, garoafe si garofite si un vas potrivit. Fermecator, nu-i asa? Intocmai ca iubirea voastra!
     
    Acest buchet contine 4 trandafiri rosii, trandafiri albi, crizanteme albe, garofite rosii si verdeata.
    Buchetul este livrat direct de catre un reprezentant al florariilor locale, partenere Roflora, din tara sau de oriunde din lume.
    Pretul produsului nu contine vaza. Puteti comanda vaza din sticla transparenta in sectiunea Adauga un Cadou. Echipa noastra de profesionisti poate substitui flori, ca alternativa adecvata, similare ca stil, calitate si valoare.

    Aflati mai Multe
    248,75 RON
    Adauga in Cos
  15. Nice to Meet You  – Buchet din gerbera, alstroemeria si trandafiri

    Nice to Meet You – Buchet din gerbera, alstroemeria si trandafiri

    Atunci cand cunosti pentru prima data o persoana, indiferent de natura relatiei pe care o ai cu ea, este indicat sa ii oferi un buchet de flori neutru, care sa spuna simplu ”Imi pare bine de cunostinta”. De aceea, iti punem la dispozitie buchetul Nice to meet you de la Roflora, format din trandafiri rosii, gerbera crem, alstroemeria rosie si hypericum rosu, plus multa verdeata plina de energie pozitiva.

    Acest buchet contine trandafiri rosiigerbera crem si alstroemeria cu verdeata, legat cu panglica asortata.
    Produsul este livrat de un reprezentant al florariilor locale, partenere Roflora, din tara sau de oriunde din lume. 
    Buchetul din imagine este doar un exemplu de modul in care acesta poate arata. Nu include vaza, aceasta poate fi comandata separat, iar forma si culoarea difera in functie de disponibilitatea din fiecare localitate.
    Echipa noastra de profesionisti poate substitui flori, ca alternativa adecvata, similare ca stil, calitate si valoare. 

    Aflati mai Multe
    248,75 RON
    Adauga in Cos
  16. Divin – Buchet din trandafiri si garoafe

    Divin – Buchet din trandafiri si garoafe

    Acest buchet rotund, lucrat in stil traditional, aduce snop de bucurie celor care-ti sunt aproape in aceasta vacanta de Craciun. Ilexul, aceasta verdeata specifica iernii, aduce suplete si eleganta, insotit de bobite razlete de hypericum si brad proaspat. Asezat in preajma mesei plina cu bucate savuroase, va atrage privirile invitatilor dumneavoastra, aratand pretuire si consideratie pentru cei dragi. Sa fie bucurie!
     
    Acest buchet contine trandafiri albi si garoafe rosii, impreuna cu verdeata.
    Buchetul poate fi insotit de o felicitare sau un card, pe care va fi notat mesajul dumneavoastra. Acest serviciu este gratuit.
    Buchetul este livrat de un reprezentant al florariilor locale, partenere Roflora.
    Produsul nu contine vaza, dar poate fi comandata separat. Forma acesteia poate varia, in functie de disponibilitatea din fiecare localitate. Echipa noastra poate substitui flori si accesorii, ca alternativa adecvata, similare ca stil, calitate si valoare. 

    Aflati mai Multe
    248,75 RON
    Adauga in Cos
  17. Harmony – Aranjament cu 8 trandafiri portocalii

    Harmony – Aranjament cu 8 trandafiri portocalii

    Cata armonie in acest buchet, atata armonie in jur! Creeaza acea atmosfera calda si primitoarea care-ti va transforma casa in acasa, cu acest aranjament floral din 8 trandafiri portocalii! Sau poate i-l daruiești mamei tale. De cand nu i-ai mai cumparat flori?

    Acest aranjament floral contine 8 trandafiri portocalii.
    Aranjamentul poate fi insotit de o felicitare sau un card, pe care va fi notat mesajul dumneavoastra. Acest serviciu Roflora este gratuit.
    Buchetele si aranjamentele sunt pregatite de catre florari locali si pot arata usor diferit fata de imaginile prezentate, datorita diferentelor intre sortimentele de flori disponbile in florariile din fiecare localitate. Pretul produsului include vasul, al carui forma si culoare difera in functie de disponibilitate.
    Echipa noastra de profesionisti poate substitui flori, ca alternativa adecvata, similare ca stil, calitate si valoare.

    Aflati mai Multe
    248,75 RON
    Adauga in Cos
  18. Rosewood – Buchet cu trandafiri si crizanteme

    Rosewood – Buchet cu trandafiri si crizanteme

    Va prezentam un buchet cu flori de sezon in culori calde, in care trandafirii sunt scosi in evidenta de nuanta inchisa a crizantemelor! Aceasta combinatie este favorita acestei toamne.

    Acest buchet de toamna contine 9 trandafiri crem, 4 crizanteme rosii si verdeata.
    Produsul poate fi insotit de un mesaj. Acest serviciu Roflora este gratuit.
    Buchetul este pregatit manual de un florar local si poate arata usor diferit fata de imaginea prezentata datorita diferentelor intre sortimentele disponbile in florariile din fiecare localitate. Este livrat direct de catre un reprezentant al florariilor locale, partenere Roflora, din tara sau de oriunde in lume. Pretul produsului nu include vaza.
    Echipa noastra de profesionisti poate substitui flori, ca alternativa adecvata, similare ca stil, calitate si valoare.

    Aflati mai Multe
    248,75 RON
    Adauga in Cos
  19. Joy - Buchet din trandafiri si garoafe

    Joy - Buchet din trandafiri si garoafe

    Veselie, zambet, culoare si delicatete. Daca acest buchet ar putea vorbi, asta ar spune. Un echilibru perfect intre alb, roz si rosu, pentru un zambet perfect. Acest buchet contine: trandafiri rosii, garoafe roz, garofite rosii, crizanteme albe si verdeata pentru decor.

    Este livrat de un florar local, partener Roflora. Produsul nu contine vaza, dar poate fi comandata separat.

    Aflati mai Multe
    263,75 RON
    Adauga in Cos
  20. Magic Touch – Buchet din gerbera si trandafiri

    Magic Touch – Buchet din gerbera si trandafiri

    Orice atingere poate fi magica atunci cand intervine un buchet de flori frumos colorat si cu un parfum de vis. Combinatia de gerbera roz si trandafiri rosii cu alstroemeria face ca acest buchet sa fie ideal pentru o prima intalnire cu cea la care ravnesti. Comanda-l sa ajunga la tine si sa i-l oferi personal sau comanda-l sa ajunga direct la ea, alaturi de un mesaj simpatic din partea ta, cand se asteapta mai putin. Prima intalnire fara flori este ca vara fara soare, asa ca asigura-te ca si ea primeste flori proaspete si frumoase de la tine!

    Acest buchet contine trandafiri rosiigerbera roz si alstroemeria cu verdeata, legat cu panglica asortata.
    Buchetul din imagine este doar un exemplu de modul in care acesta poate arata. Nu include vaza, aceasta poate fi comandata separat, iar forma si culoarea difera in functie de disponibilitatea din fiecare localitate.
    Echipa noastra de profesionisti poate substitui flori, ca alternativa adecvata, similare ca stil, calitate si valoare. 

    Aflati mai Multe
    273,75 RON
    Adauga in Cos
Seteaza Directie Descendenta

Grila Lista

Pagina:
  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
pe pagina
Q Call t Message