Weekend-ul prelungit de Paște se apropie. Dacă vei fi norocos și nu va trebui să lucrezi în acest weekend, probabil vei simți un miros dulce în aer. Nu va fi doar de la cozonac si alte dulciuri... Vei simți aroma libertății. Trei - patru zile magice și libere, fără muncă, fără e-mailuri și fără trezit devreme.

Dacă încă nu ai planuri pentru Paște, noi avem câteva sugestii:

Paștele este momentul oportun pentru a degusta din toate bunațile pregătite pentru această sărbătoare sau de a organiza activități distractive pentru întreaga familie. Indiferent dacă este vorba de o dupa-amiază în bucătărie pregătind cozonaci și pască sau ajutând la decorarea casei, există atât de multe modalități de a profita de acest weekend.

Decoratiuni

Picnic de Paște

Poți să petreci momente plăcute cu familia și în aer curat. Picnicul este un mod fantastic de a ieși în aer liber și de a aprecia natura, mai ales în această perioadă în care așterne peste tot un covor multicolor, iar soarele ne încălzește printre crengile înflorite ale copacilor.

Picnic de Paște

Poți planifica o drumeție sau o plimbare cu bicicleta.

Paștele oferă și ocazia ideală de a te aventura în aer liber cu familia. Plimbărea cu bicicleta reprezintă o modalitate minunată de a explora natura, asigurându-te în același timp că nu veți lenevi pe canapea după mesele copioase, ci veți face mișcare și în weekend.

plimbare cu bicicleta

Departe de casă este un alt mod plăcut de a petrece weekend-ul prelungit.

În Bucovina, Dobrogea sau Maramureș vei găsi destinațiile perfecte pentru a petrece Paștele. Și Vama Veche este o opțiune în această perioadă.În speranța că am reușit să-ți oferim câteva idei distractive, echipa Roflora îți urează Paște fericit!