Blog
Cosul de Cumparaturi 0,00 RON

Nu aveti niciun produs in cosul de cumparaturi.

Serviciu - cum comand

Primul pas in procesul de comanda este alegera buchetului dorit, prin click pe butonul detalii, ca in imaginea de mai jos.
 
Cum comand?
 
 
Dupa ce ati intrat pe pagina de produs, il puteti comanda prin apasarea butonului Cumpara. Puteti accesoriza buchetul dorit cu extra cadouri, prin optiunea din stanga paginii de produs. Acestea vor fi adaugate comenzii dumneavoastra. Daca ati optat pentru aceasta varianta, abia dupa alegerea cadoului apasati butonul Cumpara.

Cum comand?
 
Inainte de a trece la pasul urmator, cel al completarii datelor de comanda si facturare, va rugam sa revedeti comanda. Daca nu sunteti sigur de produs:
- puteti modifica comanda prin apasarea butonului Modifica, din dreapta imaginii de produs. Astfel, veti putea adauga inca un cadou sau sterge cadoul curent.
- puteti sterge produsul din cos, prin apasarea butonului Sterge
- puteti continua cumparaturile prin apasarea butonului Continua cumparaturile
- puteti goli cosul sau reactualiza, in cazul unei modificari, prin apasarea butoanelor din dreapta
 
Cum comand?
 
Dupa ce ati ales buchetul dorit, puteti trece la completarea datelor necesare comenzii

 - Punctul 1: informatii personale, de facturare: sunt informatiile dumneavoastra, necesare plasarii comenzii. Va rugam ca datele furnizate sa fie reale si actuale, pentru a ne permite sa va contactam in etapele livrarii comenzii.
 
 - Pasul urmator este alegerea destinatarului – persoana care va primi buchetul. In cazul in care doriti ca buchetul sa vi se livreze dumneavoastra, iar adresa furnizata mai sus este aceeasi cu adresa la care puteti fi gasit, apasati bifa din dreptul Trimite buchetul la adresa de facturare (de mai sus). In cazul in care doriti sa trimiteti acest buchet unei persoane dragi, cu alta adresa, cumpletati campurile de sub Informatii despre livrare - Cine primeste buchetul.
 
 - Va rugam ca datele furnizate in acest pas al comenzii sa fie reale si actualizate, pentru ca florarii nostri sa poata sa finalizeze comanda.
 
- Dupa completarea acestor date, in partea de sus a procesului de comanda veti vedea calculul transportului. Transportul este gratuit, pentru livrari in localitatile in care Roflora are florarii partenere. Pentru restul localitatilor, taxa de transport este de 1 leu pe kilometru, tarif dus intors.

 - Punctul 3: completati datele de livrare: data livrarii si intervalul orar. Livrarile se fac in aceeasi zi, de luni pana duminica, daca se inregistreaza comanda pana la ora 15:00, pentru Romania, iar pentru livrarile internationale, pana la ora 12.00 AM (ora locala de livrare). Comenzile inregistrate dupa ora 15:00 se livreaza a doua zi. Timpul mediu de livrare, dupa ce obtinem toate datele necesare, prevazute in formularul de comanda, inclusiv confirmarea platii, este de 2 ore pentru localitatile in care avem florarii partenere.

 - Rubrica Mesaj reprezinta mesajul dumneavoastra, pe care va rugam sa il completati, in cazul in care aveti unul. Acesta va fi transmis impreuna cu buchetul. Daca doriti sa trimiteti anonim, va rog sa completati si acest lucru.

 - Punctul 4: Informatii de plata: puteti plati comanda dumneavoastra cu card bancar sau ordin de plata.
  • Cu cardul de credit/debit. Platile sunt procesate in conditii de maxima securitate, direct de catre PayU. Roflora.ro nu solicita, nu utilizeaza si nu retine nicio informatie despre cardurile folosite la plata online.
  • Prin transfer bancar/ordin de plata sau prin depunere de numerar in contul deschis la
Banca Raiffeisen, pe numele SC FLORAL DESIGN SRL.
Cont IBAN LEI: RO27 RZBR 0000 0600 1648 3408
Cont IBAN EURO: RO86 RZBR 0000 0600 1648 3413
Dupa depunere, ne poti trimite OP-ul sau chitanta pe e-mail la adresa: contact@roflora.ro. Comanda dumneavoastra va fi prelucrata dupa confirmare incasarii platii.

 - Finalizarea comenzii - Pentru o livrare de succes este nevoie ca datele pe care le introduceti in formularul de comanda sa fie reale si corecte. Noi garantam livrarea florilor in cele mai bune conditii, prin florarii locale serioase. Dupa ce ati ales modalitatea de plata, nu uitati sa bifati ca ati citit si sunteti de acord cu Termenii si conditiile de utilizare. In ultimul chenar din pagina aveti sumarul comenzii si totalul de plata. Verifica inca o data toate informatiile completate pentru a evita eventualele erori si pentru a va asigura ca este comanda pe care o doriti. Apoi puteti da click pe butonul Finalizare comanda.

Dupa ce ati dat Finalizare comanda, veti fi tansferat pe o conexiune securizata PayU, unde veti completa datele cardului.Dupa completarea datelor cardului, ati finalizat procesul de comanda.

Comanda dumneavoastra este astfel pregatita pentru livrare.
Q Call t Message