Blog
Cosul de Cumparaturi 0,00 RON

Nu aveti niciun produs in cosul de cumparaturi.

Livrari internationale

Noi, cei din Roflora, suntem mandri ca livram flori proaspete in intreaga lume,de peste 15 ani, ca reprezentant Teleflora International pentru Romania. Această rețea extinsă la nivel global, împreună cu angajamentul nostru de a furniza servicii excepționale, pot să vă asigure că livrând cu noi, livrați cu cei mai buni, cele mai frumoase și spectaculoase buchete.
Va multumim pentru ca sunteti clientii nostri.

In lista aferenta fiecarei tari, gasiti produsele generice: buchet, aranjament floral, planta, etc ,in cele trei variante internationale: basic, preferat si elegant, fiecare din variante avand pretul ei. Diferenta intre variante este facuta de numarul de fire de floare incluse in componenta produsului.Tipul de floare si forma in care sunt aranjate, raman neschimbate.

Dupa selectarea produsului si a variantei de pret dorite, vom primi comanda dumneavoastra cu produsul ales si pretul aferent alegerii facute. In cel mai scurt timp, veti fi sunat de noi sau contactat prin email, pentru a va ajuta sa faceti plata in varianta aleasa de dumneavoastra.

Q Call t Message