Blog
Cosul de Cumparaturi 0,00 RON

Nu aveti niciun produs in cosul de cumparaturi.

Serviciu - optiuni de plata

PROCEDURA DE CUMPARARE

Pentru a cumpara si intra in posesia produselor oferite spre vanzare pe www.roflora.ro este necesara parcurgerea urmatoarelor etape:

  • identificarea si alegerea produselor
  • inregistrarea dvs. ca utilizator al www.roflora.ro
  • efectuarea platii produselor

Plata se efectueaza online sau prin transfer bancar/ordin de plata, in conditiile reglementate la capitolul CUM COMAND, iar costul final va contine pretul produsului comandat cu TVA inclus, si, daca este cazul, pretul livrarii.

Prin lansarea unei comenzi electronice sau telefonice pe www.roflora.ro sunteti de acord cu forma de comunicare (telefonica sau prin e-mail) prin care site-ul isi deruleaza operatiunile.

METODE DE PLATA

Pentru efectuarea platii produselor comandate, puteti alege dintre urmatoarele metode de plata: online cu cardul, transfer bancar/ordin de plata sau plata cash/numerar la curierul care aduce buchetul. Daca ati ales ca metoda de plata transferul bancar/ ordin de plata, urmatorul ecran va multumeste pentru comanda plasata si va ofera informatiile relevante pentru comanda si plata. Aceste informatii le veti primi si prin e-mail, sub forma unei facturi. Daca ati ales sa platiti numerar/cash, dupa plasarea comenzii veti primi prin e-mail informatiile relevante pentru comanda dvs., sub forma unei facturi, urmand sa efectuati plata produsului catre curier.

Puteti plati comanda dumneavoastra cu card bancar sau ordin de plata.

  • Cu cardul de credit/debit (PayU - Online - Card bancar, PayU - Online - PayPal). Platile sunt procesate in conditii de maxima securitate, direct de catre PayU. Roflora.ro nu solicita, nu utilizeaza si nu retine nicio informatie despre cardurile folosite la plata online.
  • Prin transfer bancar/ordin de plata sau prin depunere de numerar in contul deschis la

Banca Raiffeisen, pe numele SC FLORAL DESIGN SRL.

Cont IBAN LEI: RO27 RZBR 0000 0600 1648 3408

Cont IBAN EURO: RO86 RZBR 0000 0600 1648 3413

Dupa depunere, ne poti trimite OP-ul sau chitanta pe e-mail la adresa: contact@roflora.ro. Comanda dumneavoastra va fi prelucrata dupa confirmare incasarii platii.


 
Q Call t Message