Blog
Cosul de Cumparaturi 0,00 RON

Nu aveti niciun produs in cosul de cumparaturi.

Roflora - florarie online - livram flori proaspete oriunde

Noi, cei din Roflora, suntem mandri ca facem legatura intre clientii nostri si cele mai bune florarii locale si internationale de peste 15 ani. Cu sediul central in Iasi, Romania, Roflora a livrat mii de buchete, prin reteaua internationala a Teleflor International, ca reprezentantul pentru Romania al prestigioasei firme, cu sediul in UK, firma care are acest obiect de activitate din anul 1947.

Parteneri de incredere - TELEFLORA INTERNATIONAL

Suntem reprezentant unic Teleflora International certificat pentru Romania.

Aceasta retea extinsa la nivel mondial, impreuna cu angajamentul nostru de a furniza servicii exceptionale, pot sa va asigure ca livrand cu noi, livrati cu cei mai buni, cele mai frumoase si spectaculare buchete.

Serviciile de calitate, proptitudine si seriozitate ne-au consacrat ca un reprezentant de incredere pentru intreaga retea mondiala Teleflora International.

Puteți avea intotdeauna incredere in compania noastra, pentru a trimite, prin mediul online, flori in stare excelenta in Romania si din Romania in lumea intreaga, precum si la nivel international.  (ex.: din Anglia in Malta samd). Oferim servicii fara egal, care sa merite toti banii platiti și timpul dumneavoastra. Suntem intotdeauna la dispoziția dumneavoastra, cu echipa noastra dedicata si specializata, pentru a asculta, inregistra si livra comenzile dumneavoastra.

Livram la timp toate comenzile noastre din Romania si international, chiar in aceeasi zi, daca inregistram comanda pana la ora 15:00 pentru comenzile din Romania si pana la ora 12.00, ora locala de livrare, pentru comenzile internationale. Comenzile inregistrate dupa aceste ore vor fi livrate cu siguranta a doua zi.

Pentru ocaziile speciale, cind nu stiti ce sa comandati, profesionistii si expertii in domeniu Roflora va vor consilia pentru a face cea mai buna alegere si a va exprima sentimentele fata de cineva prin buchetul ales.

 
Q Call t Message