Blog
Cosul de Cumparaturi 0,00 RON

Nu aveti niciun produs in cosul de cumparaturi.

Roflora livreaza pentru dumneavoastra, prin florari locali parteneri, atat pe teritoriul Romaniei cat si pe plan international. Buchetul comandat de dumneavoastra va fi oferit de un reprezentant al florariilor partenere, proaspat, aranjat cu rafinament si pricepere.

Roflora - florarie online - livram buchete, aranjamente floraleLivrarile se fac in aceeasi zi, de luni pana duminica, daca se inregistreaza comanda pana la ora 14.30, pentru Romania, iar pentru livrarile internationale, pana la ora 12.00 AM (ora Romaniei). Comenzile inregistrate dupa ora 14.30 se livreaza a doua zi. Timpul mediu de livrare, dupa ce obtinem toate datele necesare, prevazute in formularul de comanda, inclusiv confirmarea platii, este de 2 ore pentru localitatile in care avem florarii partenere.

Transportul este gratuit, pentru livrari in localitatile in care Roflora are florarii partenere, iar pentru restul localitatilor, taxa de transport este de 1 leu pe kilometru, tarif dus intors.

Daca doriti sa faceti o comanda rapida, prin telefon, sau nu stiti ce buchet sa alegeti, operatorii nostri de comenzi va stau la dispozitie pentru a va raspunde la orice nelamurire sau pentru a va oferi detalii suplimentare la efectuarea comenzii.

Va oferim suport tehnic prin telefon si posibilitatea de a face comenzi telefonice la numarul 073floraro (0733/567.276).

Raspundem la acest numar:
de Luni pana Vineri intre orele 09:00 – 18:00

Daca doriti sa ne contactati sambata sau duminica, va rugam sa folositi adresa de email: contact@roflora.ro si veti primi un semn de la noi cat de repede posibil. 
Q Call t Message