Blog
Cosul de Cumparaturi 0,00 RON

Nu aveti niciun produs in cosul de cumparaturi.

Serviciu - acoperire nationala

Roflora - florarie online - livram flori proaspete oriunde

 


Roflora si florariile partenerilor nostri va ofera o gama variata de servicii, accesibile in Romania si pe plan international, oriunde in lume. Roflora activeaza pe piata locala si internationala de peste 15 ani, ca reprezentantul pentru Romania al prestigioasei firme Teleflora International, cu sediul in UK, firma care are acest obiect de activitate din anul 1947.

Livram la domiciliu oriunde in Romania, in aceeasi zi, prin florarii locale. Floarea livrata prin Roflora este proaspata, de calitate, aranjata cu rafinament. Livram pe plan international in maxim 24 de ore, oriunde in lume.Serviciile de calitate, promptitudine si seriozitate ne-au consacrat ca un partener de incredere pentru intreaga retea mondiala Teleflora International.

Livrarile se fac in aceeasi zi, de luni pana duminica, daca se inregistreaza comanda pana la ora 15:00, pentru Romania, iar pentru livrarile international, pana la ora 12.00 AM (ora locala de livrare). Comenzile inregistrate dupa ora 15:00 se livreaza a doua zi. Timpul mediu de livrare, dupa ce obtinem toate datele necesare, prevazute in formularul de comanda, inclusiv confirmarea platii, este de 2 ore pentru localitatile in care avem florarii partenere.

Ca furnizor de servicii florale, oferim si suport pentru evenimente corporate sau personale: nunti, botezuri, petreceri tematice.

Acoperim si serviciul funerar, oferind produse de inalta calitate, aliniate la trendul international. 

Q Call t Message