În ciuda credinței obișnuite că femeile sunt creaturi foarte complicate, cele mai mici acte de a oferi- cum ar fi buchetul de flori potrivite - pot topi chiar și femeile cele mai complicate. Este o faptă simplă, atentă și plină de dragoste, care poate să lumineze lumea ei în câteva secunde. Nu trebuie să aștepți nici o ocazie specială pentru a o face. Răspândirea iubirii tale cu un buchet proaspăt de flori ar trebui să fie ceva ce faci ‘just because’. Florile au multe mai multe beneficii decât ne dăm seama. Prin aceasta, vei obține cu siguranță câteva puncte brownie din dragostea voastră, dar prin daruirea florilor sunt dovedite științific ca înnoiesc starea de spirit, stimulează fericirea femeilor și încurajează conexiunile intime. 

Cum să faci asta? Este ușor!

Faceți drumul către floraria locală sau trimiteți flori online și urmăriți impactul imediat al fericirii pe care o veți crea în lumea femeii pe care o iubeşti. Este chiar atât de simplu.

Când ar trebui să cumperi florile ei?

            Ocazii întâmplătoare „just because” îți vor păstra dragostea la degetele de la picioare. Aceste acte aleatorii ar trebui să fie cel puțin o dată sau de două ori pe an și vă vor face să păreți imprevizibil, romantic, ceea ce este foarte atractiv pentru toate dintre doamnele noastre. Să spun „îmi pare rău”. Să înțelegem: ai încurcat-o și nu e impresionată - mușcă glonțul. Recunoaşteţi greșeala și amintiți-i că vă pasă de fapt, în ciuda acțiunilor dvs. stupide. Ocazii speciale, cum ar fi ziua de naștere, aniversarea sau o simplă noapte de întâlnire cu dragostea ta, vor fi cu siguranță înrădăcinate cu înfloririle potrivite.

Astăzi. Prea ocupat? Ok, mâine atunci. Nu trebuie să cheltuiți o avere pentru a-ți arăta dragostea cu flori, iar mulți bărbați nu vor fi cu siguranță impresionați de a cheltui  250 de lei pentru ceva ce nu va dura pentru totdeauna. Totuși, nu vă scăpați oferind flori femeilor voastre doar voi. Iată motivele principale pentru care ar trebui să-i cumpărați flori cel puțin o dată pe lună!

1. O amintire zilnică de tine

Există texte din timpul zilei pe care le poți trimite pentru a-ți întreba cum este ziua ei și să-i amintești că te gândești la ea, dar un buchet uimitor de flori este “the visuals loly-pop”. Și nu puteți bate asta! Nu este un secret că toată lumea adoră să privească lucruri frumoase și să-I cumperi florile, o asigura că te gândeşti la ea. De fiecare dată când se uită la alţii, vei fi în fruntea minții ei și va fi obligată să-şi amintească ce om minunat are lângă! Optați pentru flori încărcate colorate şi parfumate, precum narcise, trandafiri, orhidee sau lalele și poate familiarizați-vă cu sensul de bază al acestora.

 

 


2. Îi vor lumina pozitiv starea de spirit

Știi zilele în care femeia ta vine acasă după o zi lungă la serviciu și are o dispoziție neplăcută? Probabil că va trebui să faceți față! Puteți schimba asta în câteva minute cu florile potrivite. De la psihologia culorii până la efectul puternic al parfumurilor înflorite, faptul că are o grămadă de flori la vedere o poate ajuta, să-i sporească starea de spirit, sau să o facă să aibă chef. Studiile au susținut cât de bune sunt florile pentru sănătatea mintală. Sunt o unitate de putere care îmbunătățește starea de spirit, care va ușura acea săptămână stresantă pe care a avut-o. Îmbunătățesc productivitatea și au o putere incredibilă de a face dragostea vieții tale să zâmbească și să se simtă bine. Știința ei știință, deci nu are rost să încerci să ieși din asta.

3. Florile comunică cum te simți, fără să fii nevoit să „vorbești”

               Să fim sinceri aici, majoritatea băieților sunt îngrozitori când vorbesc despre sentimente. Sigur, sunt câțiva care sunt dispuși să facă acest lucru doar pentru a-şi crește rangul în relație, dar majoritatea sunt în regulă, nu? Unul dintre cele mai bune (și mai ușoare) avantaje despre flori este faptul că le transmit femeii tale cât de mult îți pasă, fără să fie nevoie să vorbești despre cum te simți. Această „limbă secretă” – nescrisă, este cea care are un farmec aparte. Florile comunică cum te simți și, dacă nu ai abilitatea de a-i scrie o melodie pentru a o spune sau de a-i oferi o carte cu aceste cuvinte scrise de tine, este foarte puțin probabil să-i pui note de dragoste în mod regulat. Florile proaspete arată grijă și sunt întotdeauna gândul care contează. Go on, give it a go!

4. Poţi opri timpul pentru o clipă, iar ele iubesc asta

               Pentru femeia ta, nu este nimic gresit să petreci un minut sau două doar pentru a visa în fiecare zi și a admira o grămadă de flori 
frumoase. Suna neproductiv, știu, dar dacă ai

putea avea puterea să oprești timpul doar pentru o clipă pentru doamna pe care o iubești - nu ai vrea să o faci? Fii motivul din spatele momentelor
ei de binecuvântare.

5. Romantic impresionant

               Romantismul este un ingredient esențial pentru o relație sănătoasă, distractivă și de lungă durată. Fără îndoială, ai câteva trucuri 
romantice în mânecă, cele care îți mențin femeia

să se întoarcă mai mult, dar este timpul să adaugi și o achiziție de flori pe acea listă și să scoți acele sucuri romantice. Planifici o întâlnire sexy
cu boo-ul tău? Un buchet de flori va adăuga o

atingere perfectă. Sună clișeu, dar este adevărat. Mergând pe acel kilometru suplimentar pentru a-ți arăta afecțiunea și pentru a le reaminti
cât de speciale sunt pentru tine, te vei face atât de preţios,

atât de sexy și capabil în ochii femeii tale. Este un câștig în toată regula!

6. Femeile voastre le merită

Perioada. Trebuie să intrăm în asta? Nu aveți nevoie de o ocazie specială pentru a trimite flori. Femeia ta merită să se simtă apreciată și încântată de flori în orice zi a săptămânii. Știm că veţi crede că florile nu au rost, pentru că da, în cele din urmă vor muri, dar asta este partea care le place doamnelor și este cel puţin garantat că vă vor adduce în cărțile cele bune.