Blog
Cosul de Cumparaturi 0,00 RON

Nu aveti niciun produs in cosul de cumparaturi.

Cele mai cumparate

Seteaza Directie Descendenta

Grila Lista

Pagina:
  1. 1
  2. 2
pe pagina
  1. Sweet Smile - Buchet din trandafiri, garoafe si crizanteme

    Sweet Smile - Buchet din trandafiri, garoafe si crizanteme

    Un buchet vesel si colorat, in tonuri solare si optimiste, pentru a marca perfect o zi fericita din viata unei fiinte dragi. E perfect mai ales pentru persoanele energice si pline de viata. Acest buchet contine: minirosa galbena, trandafiri albi, garoafe si crizanteme.

    Buchetul poate fi insotit de o felicitare sau un card, pe care va fi notat mesajul completat de dumneavoastra in formularul de comanda. Acest serviciu Roflora este gratuit.
    Produsul este livrat direct de catre un reprezentant al florariilor locale, partenere Roflora, din tara sau de oriunde in lume.
    Buchetul din imagine este doar un exemplu de modul in care acesta poate arata. Nu include vaza, aceasta poate fi comandata separat, iar forma si culoarea difera in functie de disponibilitatea din fiecare localitate.
    Echipa noastra de profesionisti poate substitui flori, ca alternativa adecvata, similare ca stil, calitate si valoare. 

    Aflati mai Multe
    248,75 RON
    Adauga in Cos
  2. Joy - Buchet din trandafiri si garoafe

    Joy - Buchet din trandafiri si garoafe

    Veselie, zambet, culoare si delicatete. Daca acest buchet ar putea vorbi, asta ar spune. Un echilibru perfect intre alb, roz si rosu, pentru un zambet perfect. Acest buchet contine: trandafiri rosii, garoafe roz, garofite rosii, crizanteme albe si verdeata pentru decor.

    Este livrat de un florar local, partener Roflora. Produsul nu contine vaza, dar poate fi comandata separat.

    Aflati mai Multe
    263,75 RON
    Adauga in Cos
  3. Darul Perfect - Aranjament din trandafiri rosii si trandafiri albi

    Darul Perfect - Aranjament din trandafiri rosii si trandafiri albi

    Simplitate si eleganta, maiestrie si rafinament. Cu siguranta cunoasteti dictonul „Less is more”. Si in acest caz, va functiona perfect, pentru ca aceasta combinatie florala daruieste din focul iubirii si de asemenea, din puritatea sufletului. Cele cateva fire de gypsophilla argintie aduc dragalasenie si intregesc armonios intreaga compozitie. Vasul este inclus.

    Aranjamentul „Darul Perfect” contine trandafiri de culoare rosie si alba, accentuati de verdeata.
    Acest aranjament floral include vaza; existand posibilitatea sa difere in ceea ce priveste forma si culoarea, in functie de disponibilitatea din fiecare localitate.
    Aranjamentul poate fi insotit de o felicitare sau un card, pe care va fi notat mesajul dumneavoastra. Acest serviciu Roflora este gratuit.

    Aflati mai Multe
    273,75 RON
    Adauga in Cos
  4. Rasfat - Buchet din trandafiri, alstroemeria si crizanteme

    Rasfat - Buchet din trandafiri, alstroemeria si crizanteme

    Imagineaza-ti cat de speciala se va simiti atunci cand la usa sa va ajunge un buchet luxuriant, feminin si delicat. Acest buchet ravasitor include trandafiri de culoare roz, alstroemeria mov si santini verde, accentuate de verdeata proaspata. Nimeni nu va putea rezista frumusetii stralucitoare ale acestuia. Este un dar sublim, ce poate fi oferit cu ocazia oricarui eveniment festiv, a unei zile de nastere sau in semn de recunostinta. Poti adauga acestui buchet cu parfum proaspat si dulce, un mesaj personal, care va fi notat pe o felicitare sau un card. 

    Buchetul „Rasfat” va fi livrat de catre un reprezentant al florariilor locale, partenere Roflora, din tara sau de oriunde in lume.
    Buchetul este livrat direct de catre un reprezentant al florariilor locale, partenere Roflora.
    Buchetele si aranjamentele sunt pregatite manual de florari locali si pot arata usor diferit fata de imaginile prezentate, datorita diferentelor intre sortimentele disponbile in florarii. Echipa noastra de profesionisti poate substitui flori, ca alternativa adecvata, similare ca stil, calitate si valoare.

    Aflati mai Multe
    273,75 RON
    Adauga in Cos
  5. Sweet moments - Cos din flori mixte

    Sweet moments - Cos din flori mixte

    Am ales cele mai proaspete flori din florarie si am facut acest aranjament in cos, accesibil si minunat de frumos. E o explozie de culoare si de parfum.

    Acest cos contine gerbera, irisi, alstroemeria, crizanteme, minirosa si verdeata.
    Aranjamentul floral in cos este livrat direct de catre un reprezentant al florariilor locale, partenere Roflora, din tara sau de oriunde din lume.
    Pretul produsului include cosul, al carui forma si nuanta variaza in functie de disponibilitatea din fiecare localitate. Echipa noastra de profesionisti poate substitui flori, ca alternativa adecvata, similare ca stil, calitate si valoare.

    Aflati mai Multe
    273,75 RON
    Adauga in Cos
  6. Dualitate - Orhidee phalaenopsis

    Dualitate - Orhidee phalaenopsis

    Cand ii vei darui sufletului tau pereche aceasta planta, ceea ce va primi va fi o portie de frumusete in dublu exemplar. Va pastra aceasta orhidee aproape de ea si isi va aminti de fiecare data cand o priveste ca sunteti cuplul perfect.

    Acest aranjament contine planta de orhidee phalaenopsis.
    Aceasta planta poate fi insotita de un card sau o felicitare pe care pot fi notate sentimentele si gandurile bune pe care doriti sa le transmiteti destinatarilor. Acest serviciu Roflora este gratuit.
    Vasul este inclus in pretul produsului. Acesta variaza in ceea ce priveste forma si culoarea, in functie de disponibilitatea din fiecare localitate.
    Planta este livrata direct de catre un reprezentant al florariilor locale, partenere Roflora, din tara sau de oriunde in lume. Echipa noastra de profesionisti poate substitui flori, ca alternativa adecvata, similare ca stil, calitate si valoare. 

    Aflati mai Multe
    273,75 RON
    Adauga in Cos
  7. Sugar sweet - Buchet din trandafiri si alstroemeria

    Sugar sweet - Buchet din trandafiri si alstroemeria

    Ce frumoasa este ziua in care primesti un asemenea buchet plin de culoare si speranta. Este metoda perfecta de a spune „multumesc” sau de a transmite gandurile bune. Acest buchet contine trandafiri roz, alstroemeria roz, verdeata si este legat cu o panglica asortata si ambalaj in aceleasi note de culoare.

    Este livrat de un florar local, partener Roflora. Produsul nu contine vaza, dar poate fi comandata separat.

    Aflati mai Multe
    278,75 RON
    Adauga in Cos
  8. Primavara Mov - Buchet din trandafiri si frezii

    Primavara Mov - Buchet din trandafiri si frezii

    Nu-i asa ca putin mov aduce intotdeauna bucurie? Pentru a obtine acest buchet fabulos am imbinat candoarea freziei cu plinatatea celui mai frumos trandafir rosu. Un dram de tandrete aduce trandafirul roz si iata, simtim primavara in toata splendoarea ei.

    Acest buchet contine: trandafiri de culoare rosie, mov, roz pal si frezii, cu putina verdeata.
    Produsul poate fi insotit de o felicitare sau un card, pe care va fi notat mesajul completat de dumneavoastra in formularul de comanda. Acest serviciu Roflora este gratuit.
    Buchetul din imagine este doar un exemplu de modul in care acesta poate arata. Produsul nu include vaza, aceasta poate fi comandata separat, iar forma si culoarea difera in functie de disponibilitatea din fiecare localitate.
    Echipa noastra de profesionisti poate substitui flori, ca alternativa adecvata, similare ca stil, calitate si valoare. 

    Aflati mai Multe
    286,25 RON
    Adauga in Cos
  9. Te chem in inima mea - Buchet din trandafiri rosii

    Te chem in inima mea - Buchet din trandafiri rosii

    Dezlantuie o furtuna de sentimente minunate in inima iubitei, daruindu-i o ploaie de trandafiri rosii prinsa intr-un buchet cochet.

    Acest buchet contine 13 trandafiri rosii si verdeata.
    Buchetul poate fi insotit de o felicitare sau un card, pe care va fi notat mesajul completat de dumneavoastra in formularul de comanda. Acest serviciu Roflora este gratuit.
    Buchetul este livrat direct de catre un reprezentant al florariilor locale, partenere Roflora, din tara sau de oriunde in lume.
    Produsul nu contine vaza, dar poate fi comandata separat. Aceasta poate sa difere ca forma, in functie de disponibilitate in fiecare localitate.
    Produsul ales poate fi accesorizat cu extra cadouri.

    Aflati mai Multe
    298,75 RON
    Adauga in Cos
  10. Pink pearl - Buchet din minirosa roz

    Pink pearl - Buchet din trandafiri roz

    Exprima-ti bucuria de a darui, cu ajutorul acestui buchet din trandafiri roz, de o delicatete cuceritoare. Intr-adevar, va cuceri inima persoanei dragi si ii va aduce zambetul pe buze, atunci cand va ajunge la usa ei. Insa poate fi un cadou vesel si daca este oferit cu ocazia unei zile de nastere, pentru a transmite multumiri sau felicitari.

    Acest buchet contine 19 trandafiri roz si gypsophilla alba, legat cu panglica asortata.
    Buchetul poate fi insotit de o felicitare sau un card pe care va fi notat mesajul completat de dumneavoastra in formularul de comanda. Acest serviciu este gratuit.
    Produsul din imagine este doar un exemplu de modul in care acesta poate arata. Buchetele si aranjamentele sunt pregatite manual de florari locali si pot arata usor diferit fata de imaginea prezentata. Pretul produsului nu include vaza.
    Echipa noastra de profesionisti poate substitui flori, ca alternativa adecvata, similare ca stil, calitate si valoare. 

    Aflati mai Multe
    336,25 RON
    Adauga in Cos
  11. White Bloom - Buchet de 23 trandafiri alb crem

    White Bloom - Buchet de 23 trandafiri alb crem

    O frumusete inocenta, o explozie de alb, bogat in textura, un aranjament simplist si delicat, la rotund, ce transmite sentimente sincere si curate. Acest buchet contine 23 trandafiri albi.

    Buchetul poate fi insotit de o felicitare sau un card, pe care va fi notat mesajul dumneavoastra. Acest serviciu Roflora este gratuit.
    Produsul este livrat de catre un reprezentant al florariilor locale, partenere Roflora, din tara sau de oriunde din lume. 
    Buchetele si aranjamentele sunt pregatite de catre florari locali si pot arata usor diferit fata de imaginea prezentata, datorita diferentelor intre sortimentele de flori disponbile in florariile din fiecare localitate. Echipa noastra de profesionisti poate substitui flori, ca alternativa adecvata, similare ca stil, calitate si valoare.

    Aflati mai Multe
    436,25 RON
    Adauga in Cos
  12. Red and White Surprise Deluxe - Buchet minirosa rosie si alstroemeria

    Red and White Surprise Deluxe - Buchet minirosa rosie si alstroemeria

    Cand rosu, cind alb, acest aranjament satisface preferinte variate. L-am inclus cu incredere in gama Roflora Deluxe, chiar daca este buchet accesibil ca pret. Voluptos si luxuriant, este realizat cu maiestrie si talent. Acest buchet contine minirosa rosie, alstroemeria alba, verdeata.

    Buchetul poate fi insotit de o felicitare sau un card, pe care va fi notat mesajul dumneavoastra. Acest serviciu Roflora este gratuit. Buchetul este livrat de un reprezentant al florariilor locale, partenere Roflora, din tara sau de oriunde in lume.
    Produsul nu contine vaza, dar poate fi comandata separat, forma putand sa difere in functie de disponibilitatea din fiecare localitate.
    Echipa noastra poate substitui flori, ca alternativa adecvata, similare ca stil, calitate si valoare, in functie de disponibilitate.
    Aflati mai Multe
    448,75 RON
    Adauga in Cos
  13. Serenity - Buchet de 25 trandafiri alb crem

    Serenity - Buchet de 25 trandafiri alb crem

    Cu trandafirii albi nu poti gresi nicicand. Transmit puritate si sentimente curate, sunt eleganti si sublimi. Nu au nevoie nici de introducere si nici de concluzii. Alege-i mereu fara rezerve si nu vei gresi. Acest buchet contine 25 trandafiri alb crem.

    Aranjamentul poate fi insotit de o felicitare sau un card, pe care va fi notat mesajul completat de dumneavoastra in formularul de comanda. Acest serviciu Roflora este gratuit. Aranjamentul este livrat direct de catre un reprezentant al florariilor locale, partenere Roflora, din tara sau de oriunde in lume. Produsul ales poate fi accesorizat cu extra cadouri. Produsul nu contine vaza, dar poate fi comandata separat.

    Aflati mai Multe
    473,75 RON
    Adauga in Cos
Seteaza Directie Descendenta

Grila Lista

Pagina:
  1. 1
  2. 2
pe pagina
Q Call t Message