Blog
Cosul de Cumparaturi 0,00 RON

Nu aveti niciun produs in cosul de cumparaturi.

Buchete

Seteaza Directie Ascendenta

Grila Lista

Pagina:
  1. 1
  2. 2
pe pagina
  1. Pink Delight Deluxe - Buchet din trandafiri, crini si gerbera

    Pink Delight Deluxe - Buchet din trandafiri, crini si gerbera

    Ii sta bine in roz? Ii place aceasta culoare calda si vesela? Atunci trimite-i acest aranjament rotund si ii garantezi o zi minunata. „Powered by pink”, buchetul este o simfonie de note e roz si arome minunate, asigurate de delicatetea parfumului de crini imperiali. Acest buchet contine: gerbera roz, trandafiri fucsia, trandafiri roz, crini imperiali roz, alstroemeria roz.

    Este livrat de un florar local, partener Roflora. Produsul nu contine vaza, dar poate fi comandata separat.

    Aflati mai Multe
    298,75 RON
    Adauga in Cos
  2. Allure - Buchet trandafiri rosii, crini si crizanteme

    Allure - Buchet trandafiri rosii, crini si crizanteme

    Construit in culorile clasice ale dragostei, acest aranjament surprinde prin frumusetea si prospetimea lui. Cind este livrat fara vaza, este legat cu o panglica delicata asortata. Acest buchet contine trandafiri rosii, crizanteme albe, crini asiatici albi, garofite rosii si verdeata.

    Buchetul poate fi insotit de o felicitare sau un card pe care va fi notat mesajul completat de dumneavoastra in formularul de comanda. Acest serviciu este gratuit.
    Buchetul este livrat de un reprezentant al florariilor locale, partenere Roflora. Produsul nu contine vaza, dar poate fi comandata separat. Aceasta poate diferi ca forma in functie de disponibilitatea in fiecare localitate. Echipa noastra poate substitui flori, ca alternative adecvata, in functie de disponibilitatea din anumite locatii.

    Aflati mai Multe
    286,25 RON
    Adauga in Cos
  3. Lovely Bouquet - Buchet din trandafiri, crini, orhidee si cale

    Lovely Bouquet - Buchet din trandafiri, crini, orhidee si cale

    Panglica alba tine legat un buchet de trandafiri, orhidee, crini si cale, care transmite sentimente si ganduri pure, rar transmise de alte buchete.

    Acest buchet contine: trandafiti rosii si albi, crini asiatici, orhidee si cale.
    Este livrat de un florar local, partener Roflora.
    Produsul nu contine vaza, dar poate fi comandata separat.

     

    Aflati mai Multe
    286,25 RON
    Adauga in Cos
  4. Magical Charming Fantasy - Buchet trandafiri rosii si crini roz

    Magical Charming Fantasy - Buchet trandafiri rosii si crini roz

    Un parfum ametitor, o catifelare delicata si culori pasionale: acestea sunt cuvintele care descriu perfect uniunea dintre trandafirii rosii si crinii roz. O poveste plina de magie, cu mult sarm si fantezie, care transpune pe oricine le primeste pe un alt taram, pur si simplu magic. Tandretea si nobletea crinilor roz, alaturi de pasiunea si dorinta trandafirilor rosii, fac din buchetul Magical Charming Fantasy cadoul perfect pentru femeia care te face sa visezi frumos in fiecare zi.

    Acest buchet contine trandafiri rosiicrini roz, verdeata.
    Vaza este cu titlu de prezentare si nu este inclusa in pret. Aceasta poate fi comandata separat, forma sa variaza in functie de disponibilitatea din fiecare localitate.
    Echipa noastra de profesionisti poate substitui flori, ca alternativa adecvata, similare ca stil, calitate si valoare.

    Aflati mai Multe
    273,75 RON
    Adauga in Cos
  5. Arctic-queen-buchet-cu-flori-albe-mixte

    Arctic Queen - Buchet cu flori albe mixte

    Se spune despre florile albe ca reprezinta onestitate, puritate si perfectiune. Florile albe pentru evenimente speciale sunt disponibile pe tot parcursul anului. Buchetul acesta plin de candoare, dar impunator si puternic include trandafiri ce dau un aer de romantism, clasic și alstroemeria ce da o senzatie luxurianta, magica, potrivita pentru orice eveniment.

    Buchetul contine trandafiri albi, alstroemeria alba si alte flori mixte albe, inconjurate de verdeata.
    Buchetul este livrat direct de catre un reprezentant al florariilor locale, partenere Roflora.
    Produsul poate fi insotit de o felicitare sau un card, pe care va fi notat mesajul dumneavoastra. Acest serviciu este gratuit.
    Buchetele si aranjamentele sunt pregatite manual de florari locali si pot arata usor diferit fata de imaginile prezentate, datorita diferentelor intre sortimentele disponbile in florarii. Echipa noastra de profesionisti poate substitui flori, ca alternativa adecvata, similare ca stil, calitate si valoare.

    Aflati mai Multe
    273,75 RON
    Adauga in Cos
  6. Endless Romance - Buchet din crini, minirosa si matthiola

    Endless Romance - Buchet din crini, minirosa si matthiola

    O dragoste adevarata are puritatea ei, care se regaseste in acest fermecator buchet din crini, minirosa si matthiola.

    Acest buchet contine: crini, minirosa si matthiola
    Buchetul este livrat direct de catre un reprezentant al florariilor locale, partenere Roflora, din tara sau de oriunde in lume.
    Produsul nu contine vaza, dar poate fi comandata separat. Forma si culoarea acesteia variaza in functie de disponibilitatea din fiecare localitate. Echipa noastra de profesionisti poate substitui flori, ca alternativa adecvata, similare ca stil, calitate si valoare, in functie de disponibilitate.

    Aflati mai Multe
    273,75 RON
    Adauga in Cos
  7. Arctic Queen Deluxe - Hortensia, crin asiatic, alstroemeria si garofite

    Arctic Queen Deluxe - Hortensia, crin asiatic, alstroemeria si garofite

    Este regina inimii tale? Vrei sa faci un pas important si sa ii spui ca vrei sa fie mai mult decat iubita ta? Atunci poti sa ii spui asta, optand pentru buchetul acesta, plin de candoare, dar impunator si puternic. Acest aranjament aduce cu el parfumul incontestabil al crinilor.

    Buchetul contine hortensia alba, crin alb, alstroemeria alba, garofite albe, verdeata.
    Este livrat direct de catre un reprezentant al florariilor locale, partenere Roflora, din tara sau de oriunde in lume.
    Produsul nu contine vaza, dar poate fi comandata separat. Aceasta poate sa difere in ceea ce priveste forma, in functie de disponibilitatea din fiecare localitate. Echipa noastra poate substitui flori, ca alternative adecvata, in functie de disponibilitatea din anumite locatii.

    Aflati mai Multe
    273,75 RON
    Adauga in Cos
  8. Joy of the day - Buchet din crini, garoafe si crizanteme

    Joy of the day - Buchet din crini, garoafe si crizanteme

    Imagineaza-ti ce bucurie va simti persoana iubita, cand se va trezi la usa cu acest buchet vesel, parfumat si generos. Tu vei fi apreciat si vei reusi sa faci un gest frumos cu un buget accesibil. Acest buchet contine: crini asiatici de culoare galbena, garoafe roz, crizanteme albe si crizanteme galbene.

    Buchetul poate fi insotit de o felicitare sau un card, pe care va fi notat mesajul completat de dumneavoastra in formularul de comanda. Acest serviciu Roflora este gratuit.
    Buchetul este livrat direct de catre un reprezentant al florariilor locale, partenere Roflora, din tara sau de oriunde in lume. Produsul nu contine vaza, dar poate fi comandata separat. Aceasta poate sa difere ca forma, in functie de disponibilitatea din fiecare localitate. Produsul ales poate fi accesorizat cu extra cadouri. Echipa noastra de profesionisti poate substitui flori, ca alternativa adecvata, similare ca stil, calitate si valoare.

    Aflati mai Multe
    261,25 RON
    Adauga in Cos
  9. Pink Armony - Buchet din gerbera, crini si minirosa

    Pink Armony - Buchet din gerbera, crini si minirosa

    Veselia acestui minunat buchet este evidenta si evident ca va aduce bucurie cind va fi oferit. Garantam un zambet!  Acest buchet contine: gerbera, crini, garoafe si minirosa roz.

    Buchetul este livrat direct de catre un reprezentant al florariilor locale, partenere Roflora, din tara sau de oriunde din lume si poate fi insotit de o felicitare sau un card, pe care va fi notat mesajul dumneavoastra. Acest serviciu Roflora este gratuit.
    Produsul nu contine vaza, dar poate fi comandata separat. Forma acesteia poate sa varieze in functie de disponibilitatea din fiecare localitate. Echipa noastra poate substitui flori, ca alternativa adecvata, in functie de disponibilitate in anumite locatii.

    Aflati mai Multe
    248,75 RON
    Adauga in Cos
  10. Blue beauty - Buchet din trandafiri, crini, hortensii

    Blue beauty - Buchet din trandafiri, crini, hortensii

    Alb si albastru, puritate si claritate, toate cu sinceritate oferite prin acest buchet incantator, rafinat si parfumat. Este o alegere perfecta pentru o proaspata mamica de baietel.

    Acest buchet contine: hortensia albastra, crin alb, trandafiri albi, crizanteme albe, alstroemeria alba.
    Buchetul este livrat direct de catre un reprezentant al florariilor locale, partenere Roflora, din tara sau de oriunde in lume.
    Produsul nu contine vaza, dar poate fi comandata separat vaza din sticla transparenta. Forma si culoarea acesteia variaza in functie de disponibilitatea din fiecare localitate. Echipa noastra de profesionisti poate substitui flori, ca alternativa adecvata, similare ca stil, calitate si valoare, in functie de disponibilitate.

    Aflati mai Multe
    248,75 RON
    Adauga in Cos
  11. In style - Buchet din crini, trandafiri si alstroemeria

    In style - Buchet din crini, trandafiri si alstroemeria

    Mamicile fashioniste transmit intotdeauna mai departe fiicelor lor pasiunea pentru stil. Daca stii o mama fashionista care tocmai a nascut o fetita, iti recomandam sa ii faci cadou buchetul In Style de la Roflora si sa ii transmiti aprecierea ta pentru stilul desavarsit si bun gust!  Acest buchet contine: trandafiri roz, crini asiatici, crizanteme si alstroemeria albe.

    Buchetul poate fi insotit de o felicitare sau un card, pe care va fi notat mesajul dumneavoastra. Acest serviciu Roflora este gratuit. Este livrat direct de un reprezentant al florariilor locale, partenere Roflora, din tara sau de oriunde in lume. Produsul nu contine vaza, dar poate fi comandata separat. Aceasta poate sa difere ca forma, in functie de disponibilitate in fiecare localitate.

    Aflati mai Multe
    236,25 RON
    Adauga in Cos
  12. Five o`clock Lily – Buchet din crini albi

    Five o`clock Lily – Buchet din crini albi

    Cand trebuie sa mergi in vizita la cineva sau ai o intalnire cu cineva mai oficial, iti recomandam buchetul cu cinci crini albi, pe care l-am numit ” Five o`clock Lily”. Eleganta crinilor si puritatea albului te vor ajuta sa transmiti destinatarului ca ai cele mai bune intentii de colaborare, ca esti o persoana de incredere si ca iti face placere sa stai in compania lui.

    Acest buchet contine crini albi  si este legat cu panglica asortata.
    Buchetul poate fi insotit de o felicitare sau un card, pe care va fi notat mesajul completat de dumneavoastra in formularul de comanda. Acest serviciu Roflora este gratuit.
    Buchetul este livrat direct de catre un reprezentant al florariilor locale, partenere Roflora, din tara sau de oriunde in lume.
    Echipa noastra de profesionisti poate substitui flori, ca alternativa adecvata, similare ca stil, calitate si valoare. 

    Aflati mai Multe
    236,25 RON
    Adauga in Cos
  13. Pinky Lily  – Buchet din crini roz

    Pinky Lily – Buchet din crini roz

    Vara este sezonul celor mai multe nunti. Asa ca, atunci cand participi la una dintre ele, nu uita sa iei cu tine un buchet de crini roz Pinky Lily de la Roflora! La stresul prin care trece fiecare mireasa la nunta ei, un buchet de crini roz de la tine o va ajuta sa se destinda si sa zambeasca larg, asa cum ii sade bine oricarei mirese fericite.

    Acest buchet contine crini roz  si este legat cu panglica asortata.
    Buchetul este livrat direct de catre un reprezentant al florariilor locale, partenere Roflora, din tara sau de oriunde in lume.
    Buchetul poate fi insotit de o felicitare sau un card, pe care va fi notat mesajul completat de dumneavoastra in formularul de comanda. Acest serviciu Roflora este gratuit.

    Aflati mai Multe
    236,25 RON
    Adauga in Cos
  14. Lily Was Here – 1 crin roz

    Lily Was Here – 1 crin roz

    Nobletea si eleganta crinului, alaturi de culoarea roz atat de tandra si de dulce, fac din acest buchet cadoul perfect pentru acea femeie din viata ta care emana prestanta si feminitate pur si simplu. Ofera-i buchetul ”Lily was here” si invit-o la o cina romantica, la un concert cu muzica preferata sau la o plimbare in acel loc magic, unde puteti vorbi in liniste, doar tu si ea.

    Acest buchet contine  1 crin roz, cu verdeata, legat cu panglica asortata.
    Vaza nu este inclusa in pretul produsului. Acesta poate fi comandata separat in sectiunea Adauga un Cadou si variaza in ceea ce priveste forma si culoarea, in functie de disponibilitatea din fiecare localitate.
    Buchetul este livrat de catre un reprezentant al florariilor locale, partenere Roflora, din tara sau de oriunde in lume. Echipa noastra de profesionisti poate substitui flori, ca alternativa adecvata, similare ca stil, calitate si valoare. 

    Aflati mai Multe
    98,75 RON
    Adauga in Cos
Seteaza Directie Ascendenta

Grila Lista

Pagina:
  1. 1
  2. 2
pe pagina
Q Call t Message