Blog
Cosul de Cumparaturi 0,00 RON

Nu aveti niciun produs in cosul de cumparaturi.

Hortensie

Seteaza Directie Descendenta

Grila Lista

pe pagina
 1. Arctic-queen-buchet-cu-flori-albe-mixte

  Arctic Queen - Buchet cu flori albe mixte

  Se spune despre florile albe ca reprezinta onestitate, puritate si perfectiune. Florile albe pentru evenimente speciale sunt disponibile pe tot parcursul anului. Buchetul acesta plin de candoare, dar impunator si puternic include trandafiri ce dau un aer de romantism, clasic și alstroemeria ce da o senzatie luxurianta, magica, potrivita pentru orice eveniment.

  Buchetul contine trandafiri albi, alstroemeria alba si alte flori mixte albe, inconjurate de verdeata.
  Buchetul este livrat direct de catre un reprezentant al florariilor locale, partenere Roflora.
  Produsul poate fi insotit de o felicitare sau un card, pe care va fi notat mesajul dumneavoastra. Acest serviciu este gratuit.
  Buchetele si aranjamentele sunt pregatite manual de florari locali si pot arata usor diferit fata de imaginile prezentate, datorita diferentelor intre sortimentele disponbile in florarii. Echipa noastra de profesionisti poate substitui flori, ca alternativa adecvata, similare ca stil, calitate si valoare.

  Aflati mai Multe
  219,00 RON
  Adauga in Cos
 2. Arctic Queen Deluxe - Hortensia, crin asiatic, alstroemeria si garofite

  Arctic Queen Deluxe - Hortensia, crin asiatic, alstroemeria si garofite

  Este regina inimii tale? Vrei sa faci un pas important si sa ii spui ca vrei sa fie mai mult decat iubita ta? Atunci poti sa ii spui asta, optand pentru buchetul acesta, plin de candoare, dar impunator si puternic. Acest aranjament aduce cu el parfumul incontestabil al crinilor.

  Buchetul contine hortensia alba, crin alb, alstroemeria alba, garofite albe, verdeata.
  Este livrat direct de catre un reprezentant al florariilor locale, partenere Roflora, din tara sau de oriunde in lume.
  Produsul nu contine vaza, dar poate fi comandata separat. Aceasta poate sa difere in ceea ce priveste forma, in functie de disponibilitatea din fiecare localitate. Echipa noastra poate substitui flori, ca alternative adecvata, in functie de disponibilitatea din anumite locatii.

  Aflati mai Multe
  219,00 RON
  Adauga in Cos
 3. Blue Elegance – Buchet din hortensii si trandafiri

  Blue Elegance – Buchet din hortensii si trandafiri

  Ce poate fi mai potrivit pentru ideea de eleganta masculina decat un echilibru perfect intre albastrul hortensiilor si albul trandafirilor, intre bogatia hortensiilor si fermitatea trandafirilor? Comanda-i buchetul „Blue Elegance” pentru biroul sau si spune-i cat de mult conteaza ceea ce face pentru tine. Buchetul „Blue Elegance” este o confirmare a lucrului bine facut si o dorinta de continuare a unei colaborari perfecte.

  Acest buchet contine hortensii de culoare albastra, si trandafiri albi, legat cu panglica.
  Produsul din imagine este doar un exemplu de modul in care acesta poate arata. Buchetele si aranjamentele sunt pregatite manual de florari locali si pot arata usor diferit fata de imaginea prezentata. Pretul produsului nu include vaza.
  Echipa noastra de profesionisti poate substitui flori, ca alternativa adecvata, similare ca stil, calitate si valoare. 

  Aflati mai Multe
  279,00 RON
  Adauga in Cos
 4. Feelings – Buchet din hortensii

  Feelings – Buchet din hortensii

  Cand  impartasesti cu un barbat cele mai frumoase amintiri, cand ai pentru el cele mai puternice sentimente si cand stii ca doar el te poate face sa zambesti asa, este cazul sa ii faci o surpriza si sa ii trimiti la birou buchetul „Feelings”. Insotit de mesajul potrivit pe cardul Roflora, acest buchet il va face sa inteleaga ca, datorita lui, tu esti cea mai fericita femeie din lume.

  Acest buchet contine hortensii in culorile rozalb si mov, legat cu panglica.
  Poate fi insotit de o felicitare sau un card, pe care va fi notat mesajul completat de dumneavoastra in formularul de comanda. Acest serviciu Roflora este gratuit.
  Produsul din imagine este doar un exemplu de modul in care acesta poate arata. Buchetele si aranjamentele sunt pregatite manual de florari locali si pot arata usor diferit fata de imaginea prezentata.
  Echipa noastra de profesionisti poate substitui flori, ca alternativa adecvata, similare ca stil, calitate si valoare.

  Aflati mai Multe
  339,00 RON
  Adauga in Cos
Seteaza Directie Descendenta

Grila Lista

pe pagina
Q Call t Message