Blog
Cosul de Cumparaturi 0,00 RON

Nu aveti niciun produs in cosul de cumparaturi.

Aranjamente florale in forma de inima

Seteaza Directie Descendenta

Grila Lista

pe pagina
 1. Suflet Pereche - Aranjament trandafiri si gypsophila

  Suflet Pereche - Aranjament trandafiri si gypsophila

  Daca adora sa primeasca flori, nu e nevoie de vreun motiv special pentru a-i trimite un aranjament din trandafiri si minirosa rosii, cu gypsophila si verdeata. Zambetul ei va fi cel care va trada bucuria pe care o va simti la primirea unui asemenea cadou. Este calea neteda, fara obstacole spre inima unei femei. Transmite ceea ce simti prin intermediul acestui aranjament, marturiseste-i dragostea si sprijinul tau.

  Acest aranjament este livrat direct de catre un reprezentant al florariilor locale, partenere Roflora, din tara sau de oriunde in lume.
  Aranjamentul include si vasul care variaza in ceea ce priveste culoarea si forma, in functie de disponibilitatea din fiecare localitate.
  Echipa noastra poate substitui flori, ca alternativa adecvata, in functie de disponibilitate.

  Aflati mai Multe
  319,00 RON
  Adauga in Cos
 2. Joyful heart - Inima din garoafe rosii

  Joyful heart - Inima din garoafe rosii

  Daruieste-i inima ta... din garoafe rosii minunate si proaspete. Mai mult decat o cina romantica, mai mult decat o mie de cuvinte, acest aranjament o va surprinde si va obtine, pentru tine, zambete, zambete si multa dragoste. Aranjamentul este realizat manual, pe un suport in forma de inima si contine garoafe rosii.

  Aranjamentul poate fi insotit de o felicitare sau un card, pe care va fi notat mesajul completat de dumneavoastra in formularul de comanda. Acest serviciu Roflora este gratuit. Aranjamentul este livrat direct de catre un reprezentant al florariilor locale, partenere Roflora, din tara sau de oriunde in lume. Produsul include vas, dar aceasta poate sa difere ca forma, in functie de disponibilitate in fiecare localitate. Produsul ales poate fi accesorizat cu extra cadouri.

  Aflati mai Multe
  339,00 RON
  Adauga in Cos
 3. Velvet Red Heart - Inima din 23 trandafiri rosii

  Velvet Red Heart - Inima din 23 trandafiri rosii

  Daruieste-i inima ta sincera cu ajutorul acestui minunat aranjament in forma de inima, realizat cu maiestrie din trandafiri rosii, proaspat taiati. O marturie perfecta a dragostei tale. Vei vedea cum intelectul, ratiunea, cunoasterea, mintea si gandirea vor fi maturate si topite de magia dragostei. Aranjamentul este realizat manual, pe un suport in forma de inima.

  Aranjament poate fi insotit de o felicitare sau un card, pe care va fi notat mesajul completat de dumneavoastra in formularul de comanda. Acest serviciu Roflora este gratuit. Aranjamentul este livrat direct de catre un reprezentant al florariilor locale, partenere Roflora, din tara sau de oriunde in lume. Produsul ales poate fi accesorizat cu extra cadouri.

  Aflati mai Multe
  399,00 RON
  Adauga in Cos
 4. Joyful heart Deluxe- Inima din trandafiri rosii

  Joyful heart Deluxe- Inima din trandafiri rosii

  Simti focul pasiunii cum pune stapanire pe toata fiinta ta, fluturii din stomac, atunci dezvaluie-i si ei ceea ce simti oferindu-i in dar o inima din trandafiri rosii surprinzatori, proaspeti, feerici. Alearga dupa visul tau si castiga-l. Ai toate sansele! Surasul ei senin  la vederea aranjamentului va fi memorabil.

  Aranjamentul este realizat manual, pe un suport in forma de inima si contine 25 de trandafiri rosii.
  Aranjamentul poate fi insotit de o felicitare sau un card, pe care va fi notat mesajul completat de dumneavoastra in formularul de comanda. Acest serviciu Roflora este gratuit.
  Aranjamentul este livrat direct de catre un reprezentant al florariilor locale, partenere Roflora, din tara sau de oriunde in lume.
  Suportul rosu din imagine nu este inclus in pretul produsului.
  Echipa noastra poate substitui flori, ca alternativa adecvata, in functie de disponibilitate in anumite locatii.

  Aflati mai Multe
  429,00 RON
  Adauga in Cos
 5. Pink desire - Inima din 39 trandafiri roz

  Pink desire - Inima din 39 trandafiri roz

  Pur si simplu ai ramas fara cuvinte si nu iti poti exprima sentimentele? Daruieste-i inima ta sincera cu ajutorul acestui minunat aranjament in forma de inima, realizat cu maiestrie din trandafiri rozi, proaspat taiati. Vei crea o amintire greu de uitat cu acest cadou. Aranjamentul este realizat manual, pe un suport in forma de inima.

  Aranjament poate fi insotit de o felicitare sau un card, pe care va fi notat mesajul completat de dumneavoastra in formularul de comanda. Acest serviciu Roflora este gratuit.  Aranjamentul este livrat direct de catre un reprezentant al florariilor locale, partenere Roflora, din tara sau de oriunde in lume. Produsul ales poate fi accesorizat cu extra cadouri.

  Aflati mai Multe
  519,00 RON
  Adauga in Cos
 6. Red Desire - Inima din 45 trandafiri rosii

  Red Desire - Inima din 45 trandafiri rosii

  Aranjamentul in forma de inima, din trandafiri rosii este calea perfecta de a face dintr-o zi simpla o zi de neuitat. Fie ca e ziua aniversarii voastre, ziua ei sau ziua indragostitilor, aceasta inima inflacarata va vorbi pentru tine si ii va sopti toata dragostea ta. Acest aranjament floral are puterea de a elimina kilometri intregi de distanta pana la inima ei.

  Aranjamentul contine trandafiri rosii.
  Aranjamentul este realizat manual, pe un suport in forma de inima si poate fi insotit de o felicitare sau un card, pe care va fi notat mesajul completat de tine in formularul de comanda. Acest serviciu Roflora este gratuit.
  Este livrat cu drag, direct de catre un reprezentant al florariilor locale, partenere Roflora, din tara sau de oriunde din lume.
  Echipa noastra poate substitui flori, ca alternativa adecvata, in functie de disponibilitate in anumite locatii.

  .

  Aflati mai Multe
  539,00 RON
  Adauga in Cos
 7. Sweet heart - Inima din trandafiri

  Sweet heart - Inima din trandafiri

  Daruieste-i inima ta... din trandafiri albi, roz si rosii. Acest aranjament special va obtine, pentru tine, un efect de uimire si dragoste. Este o declaratie de dragoste curata si sincera: trandafirii rosii ii vor arata pasiunea ta pentru ea, cei roz faptul ca stii sa fii si romantic, iar trandafirii albi ii demonstreaza ca esti sincer si in acelasi timp se refera si la inocenta ei. Ii vei incalzi inima, caci nu in fiecare zi primeste un astfel de cadou si ii vei demonstra cat de importanta este pentru tine.

  Aranjamentul "Sweet Heart" este realizat manual, pe un suport in forma de inima si contine 45 trandafiri albi, roz si rosii. Este livrat de un florar local - partener Roflora, din tara sau de oriunde in lume. In cazul incare doresti sa adaugi si altceva la ceea ce acest aranjament transmite, poti completa un mesaj in formularul de comanda si va fi notat pe un card sau o felicitare, care va insoti aceste minunate flori. Acest serviciu Roflora este gratuit.

  Aflati mai Multe
  549,00 RON
  Adauga in Cos
Seteaza Directie Descendenta

Grila Lista

pe pagina
Q Call t Message