Blog
Cosul de Cumparaturi 0,00 RON

Nu aveti niciun produs in cosul de cumparaturi.

Colectia Provence

Seteaza Directie Descendenta

Grila Lista

Pagina:
 1. 1
 2. 2
pe pagina
 1. Fucsia- Buchet din gerbera fucsia

  Fucsia- Buchet din gerbera fucsia

  Daca vrei sa oferi un buchet unei persoane pline de viata si exuberante, alege Fucsia, acest buchet plin de forta si energie.

  Acest buchet contine gerbera, verdeata si este legat cu o panglica asortata.
  Vaza nu este inclusa in pretul produsului. Acesta poate fi comandata separat in sectiunea Adauga un Cadou si variaza in ceea ce priveste forma si culoarea, in functie de disponibilitatea din fiecare localitate.
  Buchetul este livrat de catre un reprezentant al florariilor locale, partenere Roflora, din tara sau de oriunde in lume. Echipa noastra de profesionisti poate substitui flori, ca alternativa adecvata, similare ca stil, calitate si valoare. 

  Aflati mai Multe
  89,00 RON
  Adauga in Cos
 2. Dancing - Buchet din crizanteme si alstroemeria

  Dancing - Buchet din crizanteme si alstroemeria

  Danseaza, zambeste, canta! Acesta este mesajul frumosului si accesibilului buchet din alstroemeria si crizanteme albe.

  Acest buchet contine: crizanteme albe si alstroemeria rosii.
  Poate fi insotit de o felicitare sau un card, pe care va fi notat mesajul completat de dumneavoastra in formularul de comanda. Acest serviciu Roflora este gratuit.
  Buchetul este livrat direct de catre un reprezentant al florariilor locale, partenere Roflora, din tara sau de oriunde din lume.
  Buchetele si aranjamentele sunt pregatite de catre florari locali si pot arata usor diferit fata de imaginile prezentate, datorita diferentelor intre sortimentele de flori disponbile in florariile din fiecare localitate.
  Echipa noastra de profesionisti poate substitui flori, ca alternativa adecvata, similare ca stil, calitate si valoare.

  Aflati mai Multe
  139,00 RON
  Adauga in Cos
 3. Garden - Cos cu crizanteme

  Garden - Cos cu crizanteme

  Prospetimea si parfumul gradinii se regasesc impletite printre firele acestui cos minunat din crizanteme galbene si albe. Este cadoul perfect pentru ziua mamei.

  Acest cos contine crizanteme de culoare galbena si verdeata.
  Cosul poate fi insotit de o felicitare sau un card, pe care va fi notat mesajul dumneavoastra. Acest serviciu Roflora este gratuit.
  Aranjamentul floral in cos este livrat direct de catre un reprezentant al florariilor locale, partenere Roflora, din tara sau de oriunde din lume.
  Pretul produsului include cosul, al carui forma si nuanta variaza in functie de disponibilitatea din fiecare localitate. Echipa noastra de profesionisti poate substitui flori, ca alternativa adecvata, similare ca stil, calitate si valoare. 

  Aflati mai Multe
  169,00 RON
  Adauga in Cos
 4. Rainbow - Buchet de trandafiri multicolori

  Rainbow - Buchet de trandafiri multicolori

  Acest mix chic de trandafiri multicolori nu va fi niciodata „out of fashion”. Respectand regula unei cromatici elegante, buchetul de trandafiri multicolori este o surpriza plina de stil pentru orice doamna sau domnisoara norocoasa. Acest buchet contine 11 trandafiri multicolori.

  Este livrat de un florar local, partener Roflora. Produsul nu contine vaza, dar poate fi comandata separat.

  Aflati mai Multe
  189,00 RON
  Adauga in Cos
 5. Butterfly & violet - Cos cu violete africane

  Butterfly & violet - Cos cu violete africane

  Trimite cele mai bune urari cu acest fermecator cos de violete africane. Fiind una din cele mai populare flori de apartament, violeta africana este innobilata de o panglica din satin asortata.

  Acest cos contine violete africane.
  Aranjamentul floral este livrat direct de catre un reprezentant al florariilor locale, partenere Roflora, din tara sau de oriunde din lume.
  Pretul produsului include cosul, al carui forma si nuanta variaza in functie de disponibilitatea din fiecare localitate. Echipa noastra de profesionisti poate substitui flori, ca alternativa adecvata, similare ca stil, calitate si valoare. 

  Aflati mai Multe
  189,00 RON
  Adauga in Cos
 6. In style - Buchet din crini, trandafiri si alstroemeria

  In style - Buchet din crini, trandafiri si alstroemeria

  Mamicile fashioniste transmit intotdeauna mai departe fiicelor lor pasiunea pentru stil. Daca stii o mama fashionista care tocmai a nascut o fetita, iti recomandam sa ii faci cadou buchetul In Style de la Roflora si sa ii transmiti aprecierea ta pentru stilul desavarsit si bun gust!  Acest buchet contine: trandafiri roz, crini asiatici, crizanteme si alstroemeria albe.

  Buchetul poate fi insotit de o felicitare sau un card, pe care va fi notat mesajul dumneavoastra. Acest serviciu Roflora este gratuit. Este livrat direct de un reprezentant al florariilor locale, partenere Roflora, din tara sau de oriunde in lume. Produsul nu contine vaza, dar poate fi comandata separat. Aceasta poate sa difere ca forma, in functie de disponibilitate in fiecare localitate.

  Aflati mai Multe
  189,00 RON
  Adauga in Cos
 7. Blue beauty - Buchet din trandafiri, crini, hortensii

  Blue beauty - Buchet din trandafiri, crini, hortensii

  Alb si albastru, puritate si claritate, toate cu sinceritate oferite prin acest buchet incantator, rafinat si parfumat. Este o alegere perfecta pentru o proaspata mamica de baietel.

  Acest buchet contine: hortensia albastra, crin alb, trandafiri albi, crizanteme albe, alstroemeria alba.
  Buchetul este livrat direct de catre un reprezentant al florariilor locale, partenere Roflora, din tara sau de oriunde in lume.
  Produsul nu contine vaza, dar poate fi comandata separat vaza din sticla transparenta. Forma si culoarea acesteia variaza in functie de disponibilitatea din fiecare localitate. Echipa noastra de profesionisti poate substitui flori, ca alternativa adecvata, similare ca stil, calitate si valoare, in functie de disponibilitate.

  Aflati mai Multe
  199,00 RON
  Adauga in Cos
 8. Pink Armony - Buchet din gerbera, crini si minirosa

  Pink Armony - Buchet din gerbera, crini si minirosa

  Veselia acestui minunat buchet este evidenta si evident ca va aduce bucurie cind va fi oferit. Garantam un zambet!  Acest buchet contine: gerbera, crini, garoafe si minirosa roz.

  Buchetul este livrat direct de catre un reprezentant al florariilor locale, partenere Roflora, din tara sau de oriunde din lume si poate fi insotit de o felicitare sau un card, pe care va fi notat mesajul dumneavoastra. Acest serviciu Roflora este gratuit.
  Produsul nu contine vaza, dar poate fi comandata separat. Forma acesteia poate sa varieze in functie de disponibilitatea din fiecare localitate. Echipa noastra poate substitui flori, ca alternativa adecvata, in functie de disponibilitate in anumite locatii.

  Aflati mai Multe
  199,00 RON
  Adauga in Cos
 9. Pink Present - Aranjament din trandafiri, crini si crizanteme

  Pink Present - Aranjament din trandafiri, crini si crizanteme

  Cu acest aranjament iti garantam ca vei obtine un zambet frumos de la cineva special. Trimite-l cu ocazia aniversarii sau la venirea pe lume a unui bebelus fetita. Se potriveste perfect.

  Acest aranjament contine: trandafiri roz, crini roz, alstroemeria roz si crizanteme. Poate fi insotit de o felicitare sau un card, pe care va fi notat mesajul dumneavostra. 
  Aranjamentul este livrat direct de catre un reprezentant al florariilor locale, partenere Roflora, din tara sau de oriunde din lume.
  Forma aranjamentului si culoarea ambalajului variaza in functie de disponibilitatea din anumite locatii. Echipa noastra de profesionisti poate substitui flori, ca alternativa adecvata, similare ca stil, calitate si valoare. 

  Aflati mai Multe
  199,00 RON
  Adauga in Cos
 10. Summer Holiday - Buchet din garoafe, garofite, crizanteme si alstroemeria

  Summer Holiday - Buchet din garoafe, garofite, crizanteme si alstroemeria

  Flori delicate in culori pastel cu un farmec elegant alcatuiesc acest buchet pur si simplu incantator.

  Acest buchet contine: garoafe roz, garofite rosii, alstroemeria roz, crizanteme albe si waxflower.
  Buchetul este livrat de un reprezentant al florariilor locale, partenere Roflora.
  Produsul nu contine vaza, dar poate fi comandata separat. Forma acesteia variaza in functie de disponibilitatea din fiecare localitate.
  Echipa noastra de profesionisti poate substitui flori, ca alternativa adecvata, similare ca stil, calitate si valoare.

  Aflati mai Multe
  209,00 RON
  Adauga in Cos
 11. Joy of the day - Buchet din crini, garoafe si crizanteme

  Joy of the day - Buchet din crini, garoafe si crizanteme

  Imagineaza-ti ce bucurie va simti persoana iubita, cand se va trezi la usa cu acest buchet vesel, parfumat si generos. Tu vei fi apreciat si vei reusi sa faci un gest frumos cu un buget accesibil. Acest buchet contine: crini asiatici de culoare galbena, garoafe roz, crizanteme albe si crizanteme galbene.

  Buchetul poate fi insotit de o felicitare sau un card, pe care va fi notat mesajul completat de dumneavoastra in formularul de comanda. Acest serviciu Roflora este gratuit.
  Buchetul este livrat direct de catre un reprezentant al florariilor locale, partenere Roflora, din tara sau de oriunde in lume. Produsul nu contine vaza, dar poate fi comandata separat. Aceasta poate sa difere ca forma, in functie de disponibilitatea din fiecare localitate. Produsul ales poate fi accesorizat cu extra cadouri. Echipa noastra de profesionisti poate substitui flori, ca alternativa adecvata, similare ca stil, calitate si valoare.

  Aflati mai Multe
  209,00 RON
  Adauga in Cos
 12. Joy - Buchet din trandafiri si garoafe

  Joy - Buchet din trandafiri si garoafe

  Veselie, zambet, culoare si delicatete. Daca acest buchet ar putea vorbi, asta ar spune. Un echilibru perfect intre alb, roz si rosu, pentru un zambet perfect. Acest buchet contine: trandafiri rosii, garoafe roz, garofite rosii, crizanteme albe si verdeata pentru decor.

  Este livrat de un florar local, partener Roflora. Produsul nu contine vaza, dar poate fi comandata separat.

  Aflati mai Multe
  211,00 RON
  Adauga in Cos
 13. Wishes Bouquet - Buchet din trandafiri, gerbera si crizanteme

  Wishes Bouquet - Buchet din trandafiri, gerbera si crizanteme

  Sarbatoreste cu un buchet de flori colorate! Acesta contine flori proaspete: trandafiri, crizanteme, gerbera si limonium in diverse culori.

  Acest buchet contine: trandafiri rosii, gerbera galbena, crizanteme albe, galbene, violet, verzi si limonium.
  Buchetul poate fi insotit de o felicitare sau un card, pe care va fi notat mesajul completat de dumneavoastra in formularul de comanda. Acest serviciu Roflora este gratuit.
  Buchetul este livrat direct de catre un reprezentant al florariilor locale, partenere Roflora, din tara sau de oriunde in lume.
  Produsul nu contine vaza, dar poate fi comandata separat.
  Echipa noastra de profesionisti poate substitui flori, ca alternativa adecvata, similare ca stil, calitate si valoare.

  Aflati mai Multe
  219,00 RON
  Adauga in Cos
 14. Wonderful Day - Buchet din trandafiri si crizanteme

  Wonderful Day - Buchet din trandafiri si crizanteme

  O zi minunata este o zi in care ai oferit sau ai primit o floare. Trimite-i acest aranjament si vei vedea ca efectul va fi cel scontat. Ii vei lumina ziua si ii vei bucura inima.

  Acest buchet contine: crizanteme, trandafiri si garoafe verzi si verdeata.
  Buchetul poate fi insotit de o felicitare sau un card, pe care va fi notat mesajul dumneavoastra. Acest serviciu Roflora este gratuit.
  Produsul din imagine este doar un exemplu de modul in care acesta poate arata. Buchetele si aranjamentele sunt pregatite manual de florari locali si pot arata usor diferit fata de imaginea prezentata. Pretul produsului nu include vaza.
  Echipa noastra de profesionisti poate substitui flori, ca alternativa adecvata, similare ca stil, calitate si valoare. 

  Aflati mai Multe
  223,00 RON
  Adauga in Cos
 15. Lovely Bouquet - Buchet din trandafiri, crini, orhidee si cale

  Lovely Bouquet - Buchet din trandafiri, crini, orhidee si cale

  Panglica alba tine legat un buchet de trandafiri, orhidee, crini si cale, care transmite sentimente si ganduri pure, rar transmise de alte buchete.

  Acest buchet contine: trandafiti rosii si albi, crini asiatici, orhidee si cale.
  Este livrat de un florar local, partener Roflora.
  Produsul nu contine vaza, dar poate fi comandata separat.

   

  Aflati mai Multe
  229,00 RON
  Adauga in Cos
 16. Country Bunch - Buchet din minigerbera, minirosa, garoafe, crizanteme

  Country Bunch - Buchet din minigerbera, minirosa, garoafe, crizanteme

  Ofera acest manunchi vesel de flori proaspete, in culori fermecatoare, mamei, bunicii sau unei rude apropiate si o vei face extrem de fericita. Este un buchet de flori plin de culoare, care ii va aminti nu doar de clipele minunate ale copilariei, dar si de dragostea ta pentru ea. Alstroemeria rosie, minirosa galbena, garoafele rosii, minigerbera roz, crizantemele roz si verzi, toate s-au unit pentru a-i aduce bucurie acelei femei care te-a crescut cu dragoste neconditionata si a avut grija de educatia ta.

  Acest buchet contine: alstroemeria si garoafe rosiiminirosa galbenminigerbera si crizanteme.
  Buchetul poate fi insotit de o felicitare sau un card, pe care va fi notat mesajul dumneavoastra. Acest serviciu Roflora este gratuit.
  Buchetele si aranjamentele sunt pregatite de catre florari locali si pot arata usor diferit fata de imaginile prezentate, datorita diferentelor intre sortimentele de flori disponbile in florariile din fiecare localitate. Pretul produsului nu include vaza.
  Echipa noastra de profesionisti poate substitui flori, ca alternativa adecvata, similare ca stil, calitate si valoare. 

  Aflati mai Multe
  229,00 RON
  Adauga in Cos
 17. Golden Sunshine - Buchet din minirose galbene si crizanteme albe

  Golden Sunshine - Buchet din minirose galbene si crizanteme albe

  Daruieste o raza de soare ce duce cu gandul la vara si caldura! Minirose galbene, alaturi de crizanteme albe si verdeata aduc stralucire si veselie oricarui eveniment.

  Acest buchet contine: minirose de culoare galbena, crizanteme albe si verdeata.
  Buchetul poate fi insotit de o felicitare sau un card, pe care va fi notat mesajul completat de dumneavoastra in formularul de comanda. Acest serviciu Roflora este gratuit.
  Buchetul este livrat direct de catre un reprezentant al florariilor locale, partenere Roflora, din tara sau de oriunde in lume.
  Produsul nu contine vaza, dar poate fi comandata separat. Aceasta poate sa difere ca forma, in functie de disponibilitatea din fiecare localitate.
  Produsul ales poate fi accesorizat cu extra cadouri.
  Echipa noastra de profesionisti poate substitui flori, ca alternativa adecvata, similare ca stil, calitate si valoare.

  Aflati mai Multe
  237,00 RON
  Adauga in Cos
 18. Charming - Buchet din trandafiri, gerbera si alstroemeria

  Charming - Buchet din trandafiri, gerbera si alstroemeria

  Adu farmecul in ziua unei persoane dragi cu acest buchet incantator, un mix de gerbera, trandafiri, minirose si alstroemerii. Este cu siguranta un mesager perfect pentru ganduri pozitive si urari de bine. Acest buchet contine: trandafiri si minirose roz, gerbere galbene si alstroemeria.

  Este livrat de un florar local, partener Roflora. Produsul nu contine vaza, dar poate fi comandata separat.

  Aflati mai Multe
  237,00 RON
  Adauga in Cos
 19. Country Basket - Cos cu gerbera, minirosa, garofite si alstroemeria

  Country Basket - Cos cu gerbera, minirosa, garofite si alstroemeria

  Fa o plimbare pe o pajiste de tara cu acest cos de flori proaspete, roz si violet. Parfumul lor va insoti fiinta careia il vei darui zile intregi.

  Acest cos contine gerbera roz, minirosa roz, garofite roz, asltroemeria roz si crizanteme.
  Aranjamentul floral in cos este livrat direct de catre un reprezentant al florariilor locale, partenere Roflora, din tara sau de oriunde din lume.
  Aranjamentul din imagine este doar un exemplu de modul in care acesta poate arata. Buchetele si aranjamentele sunt pregatite manual de un florar local si pot arata usor diferit fata de imaginea prezentata, datorita diferentelor intre sortimentele disponbile in fiecare florarie.

  Aflati mai Multe
  249,00 RON
  Adauga in Cos
 20. Yellow wishes - Cos din crini, minirosa, gerbera si alstroemeria

  Yellow Wishes - Cos din crini, minirosa, gerbera si alstroemeria

  Amintind de un picnic intr-o zi frumoasa de vara, acest cos aduce stralucire si lumina in orice zi, oricat de innorata ar fi.

  Acest cos contine: crini asiatici, minirosa, crizanteme galbene, gerbera si garofite.
  Aranjamentul floral in cos este livrat direct de catre un reprezentant al florariilor locale, partenere Roflora, din tara sau de oriunde din lume.
  Pretul produsului include cosul, al carui forma si nuanta variaza in functie de disponibilitatea din fiecare localitate. Echipa noastra de profesionisti poate substitui flori, ca alternativa adecvata, similare ca stil, calitate si valoare. 

  Aflati mai Multe
  249,00 RON
  Adauga in Cos
Seteaza Directie Descendenta

Grila Lista

Pagina:
 1. 1
 2. 2
pe pagina
Q Call t Message