Iar o toamnă bogată în flori nu poate însemna decât un singur lucru: bogăție pentru noi. Bogăție de emoții pozitive, bogăție de culoare într-o zi oarecare, bogăție de miresme îmbietoare, bogăție de clipe frumoase care încep cu o persoană dragă și sunt desăvârșite de flori.

Și dacă tot am pomenit de miresme, știai că fericirea se transmite prin miros? Citind acest articol în care este explicat atât de frumos cum se transmite fericirea prin miros, ne-am dat seama din start că e adevărat. Doar nu o dată am văzut cum se înseninează oamenii mirosind un buchet de flori sau cum se simte fericirea într-o încăpere decorată cu flori.

Dar stai că asta nu e tot! Fericirea se transmite prin miros, nu doar de la flori la oameni, ci chiar de la oameni la oameni. Oamenii care au prieteni fericiți sunt la rândul lor mai fericiți. Așadar, fericirea e molipsitoare!

Un motiv în plus pentru a ne înconjura de surse de fericire în permanență, știind că astfel avem puterea de a-i influența pe cei din jur în mod pozitiv și de a-i face să se simtă mai fericiți. Cum florile sunt un izvor nesecat de frumusețe și veselie, știm deja de unde îți poți lua mici, dar sincere și puternice doze de fericire zilnică.

Uite așa ajungem de unde-am plecat și spunem că o toamnă mai bogată în flori poate fi și o toamnă mai bogată în fericire!