Toți cei ce avem o grădină sau ne-am plimbat într-o grădină, cunoaștem acel sentiment pe care îl simțim atunci când suntem înconjurați de flori.
Sunt atât de frumoase, iar parfumul și culorile lor ne fac să zâmbim, să ne simțim mai bine, mai fericiți.
Iată câteva motive pentru care și medicii încep să realizeze că terapia cu flori poate fi la fel de eficientă precum fizioterapia:
Terapia cu flori are success nu doar datorită parfumului lor, al culorilor și al energiei pe care o emană, ci și pentru faptul că ne oferă un motiv în plus să fim în aer liber, să ne bucurăm de lumina soarelui – unul dintre cele mai simple și benefice lucruri.

Gradina cu flori


Ca să ne bucurăm de flori, trebuie să le și îngrijim, iar acest lucru ne dă ocazia să facem și mișcare. Grădinăritul poate fi uneori solicitant, în funcție de plantele pe care le deținem.

gradinarit


O grădină cu flori ne amintește de lucruri plăcute, de copilăria la țară.

rustic


Indiferent de vârstă, terapia ne poate ajuta.
Chiar dacă avem nevoie de terapie sau nu, florile sunt benefice și sperăm că te-am convins cât de important este să ne înconjurăm de flori. Sau cel puțin să avem o plantă sau un buchet de flori acasă. Dacă nu pentru tine, atunci pentru familie, pentru că acasă va deveni un loc mai fericit!