Aniversarile sunt si mai frumoase vara, intr-o atmosferă de joc si voiosie. Urmatorii pe lista sunt Petru si Pavel, asa ca incepem sa facem pregatiri pentru a-i aniversa cum se cuvine.

Desigur ca am pregatit buchete si pentru ei. Nu incape indoiala ca si barbatii primesc flori, de aceea am pregatit cateva buchete pentru sarbatoriti care se potrivesc de minune cu vara, cu bucuria sarbatorii si cu gandurile tale bune, pe care vrei sa le transmiti si celor pe care-i aniversezi.

Iata si sugestiile noastre, dar, bineinteles, creativitatea nu se opreste aici. Asa ca puteti experimenta oricand cu florile preferate ale celor dragi.

Frumoasa si gratioasa orhideea phalaenopsis alba transmite pace si seninatate. Va fi un cadou elegant si inspirat, de care persoanele dragi se vor bucura o mare perioada de timp. Este o planta durabila, care poate fi oferita cu orice ocazie, ideala pentru persoanele care adora plantele de interior, pastrandu-si florile luni la rand. Daca te intrebi ce ai putea sa ii iei cadou unui barbat apropiat, cu care ai o relatie profesionala, ei bine, nu vei da gres cu acest aranjament cu orhidee alba, care se va incadra perfect in decor.

orhidee phalaenopsis alba 

Impartaseste bucuria si pofta de viata cu aranjamentul „Raze de soare si zambete”, un buchet de flori care ii va insenina ziua si il va face sa zambeasca. Contine gerbera si alstroemeria galbena,garoafe albecrizanteme verzi, frumos accentuate de verdeata, asezate in vas

Aranjament cu gerbera, alstroemeria si garoafe

De ziua ta, ziua ta, ziua ta iti dau in dar... un buchet de flori. Cel mai vesel si colorat. Potrivit pentru un el sau o ea, pentru o persoana tanara sau mai in varsta, pentru cineva cu care ai o relatie mai apropiata sau doar una amicala, pentru zile de onomastica sau de nastere. Urarile aniversare nu au fost nicicand mai frumoase!
 

Buchet cu flori mixte

Ploaie de raze, ploaie de culoare, ploaie de zambete, ploaie de energie buna. Asta-i ploaia care ne place si-am vrea-o in fiecare zi! Iata c-am si descoperit-o in acest buchet molipsitor de voios, care te va incarca cu veselie. Functioneaza pe ploaie, pe soare, pe cer senin sau innorat. Tu nu trebuie decat sa te bucuri de el sau sa faci altcuiva o bucurie, daruindu-l.

Aranjament cu trandafiri si crini

Buchetul acesta colorat si atat de vibrant parca iti canta, te invita la dans si iti da un chef fantastic de viata, incat sa te faca sa spui: VIVA LA VIDA! Asa-i, traiasca viata, traiasca zilele lungi de vara, traiasca natura colorata, traiasca florile frumoase!

Buchet cu gerbera si trandafiri