Ai sărbătorit vreodată fericirea? Nu, nu cu un motiv anume, ci doar așa fiindcă există și e un sentiment minunat pe care îl trăim. Dacă nu, acum e momentul. Nu chiar acum acum, ci pe 20 martie, când celebrăm ziua internațională a fericirii.

Adunarea Generală a ONU a stabilit în 2012 ca în fiecare an, pe 20 martie, să fie sărbătorită Ziua Internațională a Fericirii. Motivul: stimularea guvernelor să se concentreze și pe starea de bine a cetățenilor, nu doar pe creștere economică și dezvoltarea țărilor pe care le conduc.

Ce este atât de minunat la fericire este că atunci când faci pe cineva drag fericit, ești tu însuți fericit. Așa că nu nici nu avem nevoie de motive pentru care Ziua Fericirii e o idee atât de bună.

Fiindcă ziua fericirii se sărbătorește la nivel mondial, ne-am întrebat cum s-ar sputea sărbători această zi pe înțelesul tuturor. Nu a trebuit să ne gândim prea mult și ne-am dat seama ce nu trebuie să lipsească dintr-o zi fericită: florile. Florile sunt universale, nu există loc pe lumea asta unde să nu fie, printre altele, și un simbol al fericirii.

Ce e și mai interesant e că, oriunde te-ai afla tu în lumea asta mare, de ziua fericirii poți face pe cineva fericit, trimițându-i un buchet de flori. Roflora livrează flori proaspete din România, oriunde în lume și de oriunde din lume, în România. Acum că am stabilit cum poți sărbători ziua fericirii și cum te putem ajuta noi, am selectat cele mai vesele buchetele ale noastre.

Inspiră-te și dăruiește pentru a face pe cineva fericit!

Buchet din crini, garoafe și trandafiri  Buchet din gerbera colorate

Coș cu crizanteme albastre și mov  Aranjament din trandafiri roz

Buchet din gerbera multicolore  Buchet din trandafiri si garoafe