Paștele este una dintre sărbătorile noastre preferate, pentru că ne dă ocazia să ne întâlnim cu prietenii și familia pentru a petrece momente frumoase în compania lor.

Dacă organizezi o petrecere de Paște îți propunem câteva idei.

Fie că este vorba de un brunch cu prietenii, o cină cu familia sau o petrecere pentru copii, va fi un eveniment de succes, dacă ții cont de detalii. Câteva sfaturi și trucuri te vor ajuta să impresionezi oaspeții.

Dacă organizezi o reuniune la care oaspeții vor fi în jurul mesei, adu pe masă elemente ale sezonului de primăvară și nu uita de detalii personalizate! Alege culorile pastelate, florile de primăvară și câteva accente din culoarea ta preferată.

aranjament de paste aranjament paste

Incearcă să pregătești cu o zi înainte unele dintre preparatele din meniu, astfel nu vei fi stresată în ziua evenimentului. Stabilirea din timp a unui meniu și a unei liste de invitați va asigura faptul că ai toate cele necesare și că pregătești o cantitate potrivită de mâncare. Și nu uita că desertul este cel mai important element din meniu.

desert de paste desert pentru paste

Nu uita de iepurași de ciocolată și ouă de Paște pictate manual. 

Sărbătoarea de Paște este una plină de bucurie, ideală pentru a decora casa cu ornamente speciale care reflectă bucuria și fericirea acestei perioade. Alege coșuri pe care să le umpli cu ouă, aranjamente minunate cu flori de sezon, crenguțe pe care să atârni ouă colorate si multe altele, pentru că nu există limite în ceea ce privește decorațiunile. Ai totuși grijă să nu exagerezi, adoptând un stil simplu bazat pe bunul gust personal.

cos de paste decoratiuni de paste

Acum, că ai câteva idei în plus pentru o petrecere de Paște reușită, poți să cauți și printre aranjamentele noastre pentru a vedea care flori sunt potrivite pentru evenimentul tău.

Paște Fericit!