Un om îndrăgostit știe că uneori cuvintele sunt de prisos, că orice ar spune nu ar putea să exprime cu adevărat ceea ce simte, că nici cele mai dulci cuvinte nu vor putea să surprindă esența dragostei adevărate pe care o poartă. Din fericire, un îndrăgostit nu renunță niciodată la ideea de a-și arăta dragostea, așa că, atunci când nu-și găsește cuvintele, găsește alte metode de a-și deschide sufletul.

Un îndrăgostit spune ”Ai grijă de tine!”, cu un ghiveci de azalee.

Un îndrăgostit spune ”Mi-e dor de tine!”, cu un buchet de camelii roz sau ”Ești o flacără în inima mea!”, cu un buchet de camelii roșii. Iar de vrea să-i spună iubitei că este adorabilă, îi va dărui camelii albe.

Cu un buchet de garoafe roz, un îndrăgostit spune ”Nu te voi uita niciodată!”, iar cu garoafe roșii ”Inima mea plânge după tine!”.

A spune ”Te iubesc!” e foarte simplu pentru un îndrăgostit care știe că pentru asta trebuie să ofere un buchet de trandafiri roșii.

Atunci când vrea să-i spună iubitei că se simte ca în rai cu ea, un îndrăgostit îi va dărui crini albi, iar atunci când își va declara loialitatea, va alege violetele.

Cu un buchet de lalele galbene, un îndrăgostit va spune ”Văd soarele în zâmbetul tău!”, iar cu lalele roșii, va spune ”Ai încredere în mine!”.

Da, un îndrăgostit știe întotdeauna cum să spună lucrurile frumoase și le exprimă mai frumos decât prin cuvinte. Roflora sprijină toți îndrăgostiții să-și exprime sentimentele!