Când dragostea e în floare, ce-ți rămâne de făcut dacă nu să o exprimi într-un mod cu totul special? Ne-am gândit noi că vei avea nevoie de buchete de flori speciale pentru a da formă sentimentelor de iubire, așa că, ce-am făcut? La cele câteva zeci de buchete de flori, le-am și pierdut șirul, în luna februarie, am mai adăugat câteva noi în colecția Roflora. Sunt buchete inspirate din poveștile voastre de iubire, create cu migală, dar și cu mult entuziasm, fiindcă știam că vor ajunge în brațele îndrăgostiților.

Dacă ar fi după noi, ne-am întinde la vorbe cât e ziua de lungă, atât de mult iubim să dăruim flori și să luăm parte la povești de dragoste. Dar, nu-i nimic mai grăitor decât însăși frumusețea buchetelor noastre speciale, atât de parfumate și delicate că parcă sunt întruchiparea dragostei și a fericirii.

Fără alte introduceri, doamnelor și domnilor, noile buchete de flori din colecția Roflora, care abia așteaptă să fie dăruite persoanei potrivite.

Dragoste Aprinsă

13 e cel mai norocos numar, atunci cand se regaseste intr-un buchet de flori. Cu siguranta, asa va crede si norocoasa care va primi acest buchet. Trandafirii de un rosu intens, atent selectati de florarii nostri parteneri, devin expresia dragostei aprinse, traita cu pasiune. O declaratie de dragoste pe care orice femeie si-ar dori sa o primeasca macar o data in viata.


 Buchet din 13 trandafiri roșii cu verdeata

Cântecul Dragostei

Pam pam param! Nu-i cantec mai minunat decat cel fredonat de un indragostit si transmis in cel mai romantic mod, printr-un buchet de trandafiri rosii. Daca si tu esti de acord, o sa-i trimiti de-ndata acest buchet din 29 de trandafiri rosii, sa-i cante iubirea ta.

Buchet din 29 de trandafiri rosii

Fluturi în stomac

Toata lumea tanjeste dupa acest sentiment. In amintirea iubirilor adolescentine, a sentimentelor nabadaioase si a primilor fiori de dragoste, ofera acest buchet din 25 de trandafiri roz, limonium alb si verdeata.

Buchet din 25 de trandafiri roz

Roze Roz

Roze roz. E o poezie, un cantec de dragoste sau o soapta de iubire? E mai mult. Toate acestea stranse intr-un buchet din 13 trandafiri de un roz crud, senin si ademenitor. Parca il si vezi in bratele unei doamne gingase!

Buchet din 13 trandafiri roz

Treasure of my Heart

Stii sa pretuiesti acea persoana speciala din viata ta? Ai nimerit unde trebuie. Acest buchet din trandafiri si minirosa rosii si roz sunt o alegere minunata pentru barbatul indragostit nebuneste, care isi pretuieste iubita ca pe o adevarata comoara.

Aranjament floral din trandafiri si minirosa

Dragoste Nemuritoare

De sute de ani, barbatii daruiesc trandafiri rosii pentru a-si exprima dragostea si a le cuceri pe femei. De sute de ani, functioneaza. Un obicei nemuritor pentru o dragoste nemuritoare.

Buchet din 9 trandafiri rosii

Ensemble

Impreuna, trandafirii albi si rosii din acest buchet sunt cuplul perfect, asa cum sunteti voi doi. Spune-i si ei asta, intr-un mod original, oferindu-i acest buchet deosebit care ii va reaminti de ce tu esti barbatul visurilor ei.

Buchet din trandafiri albi si rosii

Bundle of Joy

Uneori, fericirea vine impachetata in moduri si forme neasteptate, asa cum e acest aranjament floral din trandafiri si minirosa roz. Un manunchi de fericire atat pentru cel care daruieste, cat si pentru cel care primeste.

Aranjament floral cu trandafiri roz si minirosa