Motive nenumărate, fiindcă nu are rost să facem o listă cu top 5 sau top 10. Sigur fiecare are și propriile lui motive, multe, puține, nu e important cât, ci de ce să-i oferi flori de ziua îndrăgostiților.

 

Când dăruiești flori e vorba de experiență și nu de cadou în sine

Unii se gândesc că e o risipă de bani să dăruiești flori, doar în câteva zile se ofilesc și gata. Noi îți spunem că e un câștig! Atunci când dăruiești flori, nu oferi doar un cadou, ci îi dai șansa să trăiască o experiență. Iar experiențele, ei bine, acestea sunt mult mai intense și memorabile decât simplele obiecte. În plus, dacă obiectele ți le poți cumpăra singur, experiențele de acest gen nu. Gândește-te că îi trimiți flori la birou, acasă sau la restaurant. E ceva ce nimeni nu trăiește în fiecare zi și o surpriză cu adevărat specială.

Flori de ziua indragostitilor pentru femei fericite

Sărbătorește iubirea într-o zi specială

Valentine’s Day a împărțit în două tabere îndrăgostiții din lumea întreagă. O parte care abia așteaptă să o sărbătorească și o alta care încearcă să o ”boicoteze” pe motiv că dragostea trebuie arătată, simțită și trăită în fiecare zi și nu e nevoie de un moment special pentru asta. Nu spune nimeni că nu-i așa, dar dacă sărbătorești toate evenimentele importante din viața ta, de ce să nu ai o zi în care să ai ca motiv de sărbătoare tocmai faptul că iubești și cineva îți împărtășește sentimentele? Așa că nu fi cârcotaș și dă-i iubitei tale flori pentru a-i arăta că dragostea ei e importantă pentru tine.

Nu lua iubirea de bună

Altfel spus, iubirea celuilalt nu e un lucru care ni se cuvine și gata, ci mai trebuie să știm să și mulțumim pentru ea. Dacă nu măcar de ziua îndrăgostiților atunci când? Arată-i că-i prețuiești dragostea și că ești recunosător pentru ea. Un gest mărunt ca a-i dărui florile preferate de Sfântul Valentin poate face diferența.

Aranjament trandafiri pentru ziua indragostitilor    Inima din trandafiri roz pentru ziua indragostitilor

Dăruind flori, transmiți un mesaj personalizat

Te-ai gândit până acum cât de minunat este să-i transmiți un mesaj de dragoste compus nu din cuvinte, ci din flori? O idee creativă care bucură orice femeie, căci acesta e un cadou special gândit pentru ea. Folosește-te de limbajul florilor și semnificația culorilor și cifrelor pentru a-i crea cel mai romantic mesaj de dragoste compus din flori! Apoi, lasă-i bilețele ascunse în casă pentru a-l putea descifra sau spune-i tu povestea buchetului ei.