Cum adică în trei? Da, da, ai citit bine. Voi doi și neapărat un buchet de flori, sau un aranjament, sau poate doar petale. Ideea e simplă. Unui moment romantic cu adevărat desăvârșit nu-i lipsesc florile. Nu, domnule! Și o să-ți spunem și de ce.

Încă de când lumea și pământul, florile au reprezentat însăși simbolul romantismului. Îndrăgostiții și-au găsit cuvintele în flori și acestea au devenit un mijloc perfect de exprimare a sentimentelor. Dintotdeauna, doamnele au primit flori sau au fost comparate cu florile. Până și poeziile sau cântecele romantice compuse pentru ele, tot din frumusețea florilor au fost inspirate, pe lângă frumusețea doamnelor, desigur. Deci, dacă ne întrebați pe noi, florile și dragostea merg mână-n mână.

Le face lucrul acesta mai puțin interesante sau demodate? Ba chiar din contră. Florile sunt un gest clasic, nemuritor, care, iată, chiar și după atât timp nu și-a pierdut farmecul. Păi ce mai este ca acum 100 sau 200 de ani? Mai nimic. Nu mai ascultăm aceeași muzică, nu ne mai îmbrăcăm la fel, nu ne mai distrăm la fel. Numai dragostea a rămas aceeași. Încă mai dăruim flori pentru a spune te iubesc sau rămâi toată viața cu mine. Așa-i că dragostea se vorbește cel mai frumos în limbajul florilor?

Tuturor cârcotașilor care cred că nu are rost să dăruiască flori fiindcă toată lumea o face, tuturor femeilor care-și spun că nu au nevoie de flori pentru a se simți speciale, tuturor bărbaților care cred că a oferi flori e un gest mult prea sensibil, tuturor celor care cred că a dărui flori e un mod de exprimare desuet le spunem doar atât: dăruiți măcar o dată flori din dragoste și veți vedea ce sentiment minunat e, atât pentru voi, cât și pentru persoana iubită.