Un buchet de flori ne poate încălzi sufletele, inspira mințile și anima zilele. Nu încape îndoială că, pe vremea aceasta mohorâtă de toamnă, chiar am avea nevoie de așa ceva. Pentru zile senine, trăite cu energie și entuziasm, apelăm tot la natură. Și ce opțiune mai bună decât florile, pe care le găsim și în acest sezon la fel de proaspete, naturale, frumos colorate și parfumate.

E momentul să luăm tot ce-i mai frumos din natură și să ne decorăm casele și zilele. Vorbim despre mixul de flori perfect pentru un buchet de toamnă original care să fie o sursă de energie autentică.

Trandafiri, crizanteme și alstroemeria – iată o combinație care ne atrage din prima privirile. Și acolo rămân, privirile, căci atât e de frumos încât nu-ți poți lua ochii de la el. Nuanțele de portocaliu, mai calde, mai deschise sau mai cărămizii, fac din acest buchet un decor de poveste.

Buchet trandafiri, alstroemeria, crizanteme

Crizantemele și gerbera sunt flori de sezon, așa că se vor potrivi de minune combinate cu alte flori de toamnă în buchete care să redea peisajul tomnatic. Sau poate preferi un mix din ambele, presărate cu câteva alstroemeria galbene și îmbinate cu verdeață, într-un buchet vesel și luminos, cu efect de ”înseninare instantanee”.

Buchet crizanteme, gerbera, alstroemeria

Toamna ne oferă toate șansele pentru a fi și puțin exotici. Așa se face că un coș bogat cu eustoma, crini și ranunculus devine însăși expresia frumuseții sofisticate care înnobilează o casă sau un cadou.

 

 Cos cu eustoma, crini, ranunculus

Iar fiindcă suntem siguri că la flori toată lumea dă înainte, colecția Flori de toamnă de la Roflora, cu buchete care dezmiardă ușor sufletele pentru a trece peste zilele mohorâte, abia așteaptă să fie descoperită și dăruită.