Din cei peste 150.000 de sărbătoriți de Sf. Ilie, sigur ai și tu unul special, așa că pregătește-te să-l surprinzi cu cele mai frumoase flori!

O vorbă din bătrâni spune că în ziua de Sf. Ilie plouă întotdeauna. Foarte bine, noi nu speriem de ploaie, mai ales că la noi plouă… cu flori.

Și să-ți arătăm ce fel plouă la noi!

Avem o ploaie de raze, care va înveseli la superlativ ziua sărbătoriților tăi și-i va face să se bucure de o frumusețe neobișnuită. În caz că plouă, această Ploaie de Raze va însenina totul în jur.

Buchet cu trandafiri galbeni

Iar de ai norocul să-ți sărbătorești chiar marea iubire, atunci dezlănțuie o furtună de sentimente minunate în inima ei, dăruindu-i o ploaie de trandafiri roșii prinsă într-un buchet cochet, precum buchetul nostru special Te Chem în Inima Mea.

Buchet cu 13 trandafiri rosii

Să-ți mai spunem că pe site la noi găsești sute de buchete de flori pe care le poți dărui? Poate fi Ilie cât de pretențios, poate fi Ileana cât de sofisticată, poți s-o iubești pe Ilinca cât de mult, poate fi Lia cât de excentrică, iar Iliuță cât de tradițional, că tot vei găsi ceva pe placul fiecăruia.

Noi îți urăm, ție și sărbătoriților tăi, o aniversare cât mai plăcută. Și-ți mai spunem un secret: cele mai plăcute și frumoase aniversări se sărbătoresc cu flori. Nu o credem, ci o știm, căci ne-au spus-o de-a lungul vremii mulți Ilii, Ilene și Ilinci, cărora le-am dăruit buchete de flori speciale din partea celor dragi.