Mai este doar o zi și vom trece într-un nou an. Noi provocări, noi proiecte, noi idei, noi destinații în care vom ajunge cu surprizele florale și câte și mai câte noutăți ne așteaptă. Așa cum îmbrățișăm cu entuziasm tot ce va fi nou, așa prețuim și tot ceea ce acum s-a transformat în experiență fiindcă tot practicăm de 15 ani încoace.

Prețuim fiecare florărie parteneră, prețuim fiecare livrare, prețuim fiecare client și fiecare interacțiune. Cu o ușoară melancolie după 2015, ne-am uitat în tolba cu amintiri și am prins energie și chef de muncă, citind mesajele lăsate de clienții noștri dragi. Vă spunem sincer, au mers direct la inimă. Și fiindcă nu putem ține bucuria aceasta doar pentru noi, împărtășim câteva din aceste mesaje și cu voi. Vă mulțumim tuturor pentru gândurile frumoase și încrederea acordată și facem o promisiune: ne vom strădui mereu să vă merităm încrederea și vă depășim așteptările atunci când alegeți serviciile Roflora.

”Multumesc pt. amabilitatea, profesionalismul si promptitudinea cu care mi-ați onorat comanda de flori pt. California. Va doresc mult succes in continuare”. Maria

”Perfect! A avut reactia dorita.” Mihai

”Un serviciu profesionist intr-adevar.” Lavinia

 Va mulțumim! Cu siguranță vom mai apela, dar si recomanda serviciile dumneavoastră!” Mihai