Ce început de lună poate fi mai frumos decât acela marcat de flori?! Așadar, pornim la drum încă din prima zi, cu un articol despre florile lunii aprilie și cum le dăruiești, gândindu-ne că, așa cum începem luna, așa o vom și termina. De 1 aprilie, nu ne ținem de păcăleli, ci de făcut surprize florale și împărtășit sfaturi multe despre flori.

Poate nu ai aflat, dar poți dărui flori cuiva în funcție de luna nașterii. Pentru sărbătoriții lunii aprilie, florile potrivite sunt margaretele. Ce noroc! Indiferent pentru ce sărbătorit ai de cumpărat flori, margaretele sunt perfecte, căci au foarte multe semnificații:

Buchet cu margarete

Dragoste adevărată

Margaretele sunt ca două flori contopite într-una singură, așa că dacă iubești pe cineva, îl poți surprinde cu un buchet de flori care să conțină margarete;

Noi începuturi

Cui nu-i plac începuturile noi, iar fiecare aniversare e un nou început. Pentru a sărbători aceste momente, ai la îndemână margaretele.

Inocență și puritate

Astfel de emoții merită sărbătorite iar și iar, așa că nu te sfii să oferi unui sărbătorit un buchet de margarete prin care să-i transmiți sentimentele tale pure.

Pot să țin un secret

Da, asta spun margaretele despre tine. Cu toții avem mici secrete, iar vârsta e chiar unul dintre ele. Orice sărbătorit, mai cu seamă sărbătoritele, vor primi cu brațele deschise un buchet de margarete și, indirect, promisiunea că nu vei dezvălui secretul vârstei.

Și dacă nu știai, poți dărui flori și în funcție de zodie, iar zodiile din luna aprilie sunt berbec și taur. Ia să vedem ce spune zodiacul floral!

Dacă vrei să oferi flori unei persoane care e în zodia berbec, atunci cele mai potrivite sunt lalele sau crinii, iar pe cineva care e în zodia taur, îl poți surprinde cu un buchet de violete, crini și, iarăși, margarete. Nici că se putea mai bine. Toate sunt flori de primăvară, așa că le vei găsi proaspete, frumoase și mai ieftine decât în alte perioade ale anului.

Buchet din lalele  Buchet cu crini

Cu siguranță că vei avea destule ocazii să dăruiești flori luna aceasta. Partea bună e că acum nu mai trebuie să stai pe gânduri când alegi florile. Un buchet cu sau din margarete, lalele, crini sau violete va fi perfect.