Unde-i culoare, parfum și prospețime e întotdeauna loc și de un pic de verdeață. Asta e și atât de minunat la florile verzi: își găsesc locul în orice buchet.

De vrei să exprimi dragoste, bucurie, mulțumire sau felicitări, florile verzi sunt fără doar și poate accesoriul perfect dintr-un buchet tradițional. Dincolo de rolul decorativ al florilor verzi, ele parcă însuflețesc orice buchet, îi dau prospețime și naturalețe.

Ne-am jucat cu tot felul de combinații care mai de care mai îndrăznețe și creative și așa am descoperit care sunt cele mai frumoase flori verzi cu rol decorativ în buchete.

Nu am putut face o listă, căci nu credem că putem clasifica în vreun fel frumusețea florilor, așa că le prezentăm strict într-o ordine aleatorie.

Crizanteme verzi

Iată cât de ușor se armonizează crizantemele verzi cu orice alt tip de floare, de mai că te lasă fără cuvinte! Unde mai pui că crizantemele semnifică fericire, bucurie, longevitate!

Aranjament floral cu crizanteme verzi  Buchet din trandafiri si crizanteme verzi

Hortensii verzi

Hortensia este foarte populară în culori care variază de la bleu, albastru, la roz sau mov, însă mai puțin în varianta verde. Asta, desigur, nu a fost o problemă pentru noi, care am găsit hortensii verzi cu care să creăm buchete de poveste precum acestea:

Buchet cu trandafiri, lalele si hortensie verde  Buchet din trandafiri si hortensie verde

Anthurium verde

Un aranjament floral cu anthurium verde e pur și simplu doza de prospețimea și naturalețe de care ai nevoie. Dacă stai mai toată ziua la birou, chiar ar trebui să îți faci un astfel de cadou.

Aranjament floral cu orhidei si anthurium  Aranjament floral cu anthurium

Garoafe verzi

Există și garoafe verzi? Sigur, și iată cât de bine arată! Acest verde intens, dar liniștitor e ca un moment de răsfăț pe care ni-l dăruiește natura.

Aranjament floral cu crizanteme verzi  Aranjament floral cu garoafe verzi