Mai sunt doar câteva zile până intrăm într-un nou an. Și ca să fie așa cum ne dorim trebuie să pășim încă din prima secundă cu cea mai bună atitudine și energie pozitivă.

Pentru asta trebuie să ne înconjurăm de oameni și lucruri frumoase, care ne scot la iveală cele mai pure sentimente și gânduri. Cum niciodată nu strică să ne încredem și în ”puterea nevăzută” a frumosului din jurul nostru, avem o propunere pentru noaptea de Revelion. Asta ca să ne asigurăm că va fi una marcată de veselie, voie-bună și încântare, ingredientele perfecte pentru a întâmpina anul 2017.

Desigur, ne referim la flori, adică la acele simboluri ale dragostei, bucuriei, norocului și belșugului de care să ne bucurăm în noaptea de Revelion pentru a avea parte de ele tot restul anului.

Fie că le porți în păr, în privire sau în suflet, aceste flori sunt perfecte pentru ultima noapte din an, datorită semnificațiilor pe care le poartă:

- camelii – simbol al perfecțiunii și norocului

- crizanteme – prietenie, veselie, bucurie

- crizanteme albe – adevăr

- floare de nu mă uita – amintiri

- iris – credință, speranță, încredere

- crini dungați – bogăție, belșug

- trandafiri - iubire

Vă dorim ca ultima noapte din an să fie încărcată de simboluri florale pozitive, care să facă prima zi din noul an mult mai frumoasă!