Spui lavandă și deja te gândești la relaxare și liniște. Probabil acestea sunt și cele mai cunoscute proprietăți ale lavandei, ce au transformat această plantă într-una de referință atunci când căutăm un moment de răsfăț doar pentru noi.

De la parfumul său plăcut, la uleiurile esențiale care pot fi extrase din lavandă, până la culoarea specifică, liniștitoare și delicată, lavanda e un adevărat răsfăț al tuturor simțurilor.

Și fiindcă are o culoare doar a ei, nu e nici albastru, nici violet, nu e nici roz, nici mov, ci culoarea lavandei, ne-a surprins foarte plăcut să descoperim și alte flori în culoarea aceasta plăcută.

Bune pentru decorarea casei și crearea unui ambient relaxant, perfecte pentru oferit drept cadou și minunate pentru biroul tău, florile în culoarea lavandei vor fi numai binevenite pentru zile de un răsfăț simplu, dar atââât de încântător.

Acest buchet cu trandafiri, wax flower și limonium într-o vază asortată redau perfect căldura cromatică a unui buchet cu lavandă. Mai că te face să nu-ți iei ochii de la el!

Purple morning buchet flori mov

Un răsfăț roial, asta îți oferă acest aranjament cu trandafiri și flori în culoarea lavandei și crini albi. Echilibrul perfect între nemaipomenit și obișnuit, între realitate și fascinație.

Buchet cu trandafiri lavanda si crini albi


Un răsfăț cu lavandă, dar care este dat de trandafiri, alstroemeria și crizanteme. Oferă sau oferă-ți cu încredere acest buchet. Rezultatul? Un zâmbet larg până la urechi și o inimă plină de bucurie.

Buchet flori lavanda