E ea, emblema florală a lunii iulie, floarea-soarelui! Pentru noi, floarea-soarelui înseamnă inspirație, căldură, frumusețe naturală și descoperire.

Că tot veni vorba de descoperire, noi am descoperit că putem folosi frumusețea și prospețimea florii-soarelui din luna iulie în combinație cu alte flori. Și ce obținem?! Păi, să vezi ce obținem!

Floarea-soarelui, crizanteme și garoafe – prospețimea, puritatea și culoarea s-au întâlnit în acest buchet fresh și energizant. Fairy – pentru că într-adevăr e un buchet feeric!

 Floare-soarelui si crizanteme

Floarea-soarelui, alstroemeria și minigerbera – cine nu are soare, să-și cumpere. Acest buchet însorit poate fi propriul tău soare adus în casă, în care fiecare floare e o rază puternică, dar blândă, de căldură și iubire.

Floarea-soarelui si alstroemeria

Floarea-soarelui, trandafiri, crini și crizanteme – sau Sun Jewel, căci, privește-l, e o adevărată bijuteri florală! Trandafirii de un portocaliu domol, crinii și crizantemele de un portocaliu focos și floarea-soarelui de un galben proaspăt dau formă unui buchet de o frumusețe desăvârșită.

Floarea-soarelui si crini

Floarea-soarelui, minirosa și crizanteme – pare că de după florile mari și colorate de floare-soarelui, au ieșit timid boboceii de minirosa, așa, ca niște pâlcuri de veselie. Iar, odată dăruit, acest buchet declanșează o veselie completă.

Floarea-soarelui si minirosa

Floarea-soarelui și allium – fiindcă floarea-soarelui poate însemna și eleganță și rafinament. Acest aranjament floral o demonstrează din plin. Poate fi un cadou corporate foarte potrivit pentru perioada aceasta.

Aranjament cu floarea-soarelui