Direct din înaltul cerului și din mijlocul soarelui puternic, din dorința de viață atât de aprigă și din inima care bate-a sentimente greu de domolit, am ales culoarea lunii iulie pentru buchetele de flori Roflora.

E roșu. Roșu de la căldura care ne învăluie în fiecare zi, roșu de la iubirea pentru oricine și față de orice, roșu de la dorința de a fi și a trăi, roșu de la infinitul de posibilități pe care ni le aduce orice nouă zi.

Da, toate acestea le putem transpune într-un buchet de gânduri, sentimente frumoase și emoții sincere sub formă de flori roșii proaspete, naturale, alese pe sprânceană pentru cineva drag ție.

Astfel, toate buchetele noastre sunt atinse de căldura și energia verii și alintate cu accesorii diverse, astfel încât să fie de-a dreptul desăvârșite. Doar nu se-ntâmplă în fiecare zi (deși n-ar fi rău, nu?) să vrei s-aduci zâmbetul pe buze cuiva, așa că perfecțiunea nu e deloc un moft.

După cum îți e placul, găsești buchete cu flori roșii pe alese, doar veselia și dorința de surprize să îți intre în spirit. Cu restul te ajutăm noi!