Ce flori oferi pentru a ura însănătoșire grabnică?

 Ori de câte ori sărbătorim un moment frumos, primim flori. Ori de câte ori cei dragi trăiesc clipe de fericire, le oferim flori. E un lucru tare minunat să vezi că florile sunt asociate așa des cu bucuria, emoțiile pozitive și sentimentele de dragoste. Dar să știți că puterea florilor e cu mult mai mare. Pe cât de binevenite sunt acestea atunci când avem motive de a fi veseli, pe atât de bine ne fac atunci când nu suntem în cea mai bună formă sau avem nevoie de ceva care să ne însenineze ziua.

Pe lângă mesajele de dragoste pe care le putem transmite cu ajutorul florilor, pe lângă urări de bine și felicitări, un buchet de flori e și un remediu foarte bun pentru acele perioade în care nu suntem în cea mai bună formă fizică. Florile sunt colorate, vesele și dau viață în jurul lor, așa că ne mai pot însufleți atunci când avem nevoie.

Dacă trimiți flori cuiva care e în spital, atunci alege un buchet de flori care nu au un miros puternic sau care chiar nu au miros deloc. De asemenea, cel mai potrivit e un buchet sau un aranjament micuț care să nu ocupe loc și să nu incomodeze cu nimic pacientul.

Dacă nu știți ce flori ar fi potrivite pentru a transmite însănătoșire grabnică, vă spunem că limbajul florilor ne arată că bujorii semnifică vindecare, coada șoricelului înseamnă multă sănătate, iar lalelele roz arată grija față de cineva. Potrivite sunt și panseluțele care transmit gânduri bune, de dragoste, dar și macii care au rol de consolare. Pentru cineva care tocmai s-a procopsit cu o gripă, un buchet de iriși albaștri vor fi ca o doză de relaxare și calm binevenită. Iar de vrei să încurajezi și mai mult pe cineva să treacă peste această perioadă dificilă, oferă azalee, ce semnifică ai grijă de tine.