Care e partea frumoasă după sărbători? Nu, să nu spuneți că nu există! Vă dăm noi o idee: e perioada în care vă puteți bucura de toate cadourile primite.

Fie că e vorba de cadouri materiale sau de cele care au căpătat forma unor experiențe, acum e momentul să vă bucurați din plin de ele.

Nu ne-om pricepe noi la toate, dar dacă e ceva despre care știm foarte multe și foarte bine, acel ceva sunt florile. Cu speranța că ați primit multe flori și ați avut zile înflorite din belșug, vă dăm o veste la fel de frumoasă ca și cadourile florale pe care le-ați primit: nimic nu se pierde, totul se transformă. De veți dori să păstrați florile primite de sărbători, există soluții. Iată-le!

- aranjamente decorative pentru casă – un bol transparent, o lumânare, o fructieră, orice obiect decorativ din casă poate fi desăvârșit de câteva petale uscate de flori care vor aduce și mai multă armonie atmosferei din locuința ta

- un buchet din flori uscate,  sau cum i-am mai spune noi, mărturia veșnică a unui cadou drag care să vă întâmpine în fiecare zi dintr-un colț al casei

- dacă vreți să le întoarceți bucuria de a primi un cadou celor care v-au surprins cu flori, atunci aveți la îndemână varianta ilustrațiilor sau felicitărilor 3D decorate chiar cu florile primite.

Și mai multe idei despre cum să vă valorificați cadourile florale primite găsiți în acest articol – Ce să faci cu florile pe care le-ai primit? Idei de aranjamente!