Să recunoaștem! Tuturor ni s-a întâmplat să rămânem în pană de idei atunci când a trebuit să oferim un cadou cuiva, indiferent de cât de apropiată sau nu era relația noastră cu acea persoană. Dacă nu avem o relație strânsă cu persoana pentru care cumpărăm cadoul, ne gândim că nu o cunoaștem suficient de bine și atunci, cum am putea să alegem ceva potrivit? Lucrurile nu sunt mai ușoare nici dacă situația stă invers: știm atât de multe lucruri încât e greu să mai privim dintr-o altă perspectivă și să alegem ”the perfect gift” sau poate deja i-am cumpărat atâtea cadouri încât e chiar greu să mai găsim ceva cu care să surprindem.

Uneori nu contează atât de mult cadoul, cât povestea pe care o construim în jurul lui. Uneori nu contează atât de mult ce dăruiești, ci ce semnificație va avea darul tău. Și, bineînțeles, cu toții ne dorim să primim și să dăruim acel cadou care să prindă viață în mâinile cuiva și să rămână așa, ca o amintire vie a noastră.

Acestea fiind spuse, plantele în ghiveci sunt potrivite pentru un cadou care se încadrează la fix în descrierea de mai sus. Plante în ghiveci - simbolul vieții, al speranței și continuității sau un cadou de care ne vom bucura mult mult timp și care va crește sub privirile noastre.

Plante în ghiveci pe care le putem dărui unui partener de afaceri

Urează succes cu Blooming Succes - Vriesea Roșie Ce plante în ghiveci sunt potrivite pentru un cadou?

Spune mulțumesc cu White Elegance - Orhidee phalaenopsis albăCe plante în ghiveci sunt potrivite pentru un cadou?

Sau pur și simplu fă atmosfera de la birou mai primitoare cu White Garden - Cos cu spathiphyllum Ce plante în ghiveci sunt potrivite pentru un cadou? 

Plante în ghiveci pentru cunoștințe, prieteni, rude

Adică pentru acele persoane cu care nu avem o relație de afaceri, dar cărora le putem dărui plante în ghiveci ca un cadou de casă nouă, pentru a sărbători un moment special din viața lor, pentru orice motiv de bucurie sau, de ce nu, chiar și fără motiv. Lor le puteți face o surpriză florală cu azalee, hortensii sau crizanteme și...ceva mai special, kalanchoe. Pink Garden - Kalanchoe rozCe plante în ghiveci sunt potrivite pentru un cadou? 

Toate acestea și multe altele le găsiți în colecția de plante Roflora și le puteți comanda direct de la a noastră florărie online, iar noi le livrăm rapid oriunde doriți.