Așadar, am stabilit: cea mai frumoasă urare e chiar un buchet de flori! Acum, mai rămâne să vedem și ce fel de buchet alegem și cu ce mesaj îl însoțim pentru a ne surprinde cât mai plăcut sărbătoriții, de ziua Sfinților Mihail și Gavril!

Pentru perioada aceasta din luna noiembrie, vă recomandăm să alegeți buchete care au în componență hortensia, alstroemeria, trandafiri, dalii, garoafe sau gerbera. Sunt flori disponibile într-o gamă variată de culori, astfel că veți reuși cu ușurință să redați culorile toamnei printr-un buchet. De asemenea, aveți foarte multe opțiuni din care să alegeți și care să fie potrivite pentru oricine ar fi sărbătoritul sau sărbătoriții voștri, femei sau bărbați, mame sau iubite, prieteni apropiați sau cunoștințe. Desigur, alegerile potrivite le veți face și în funcție de semnificația florilor, despre care v-am tot povestit.

Florile sunt ușor de găsit, le găsiți oricând la Roflora, însă uneori e destul de greu să ne găsim cuvintele. Așa că vă propunem câteva idei de urări potrivite pentru sărbătoarea Sfinților Mihail și Gavril:

  • Pe cât ți-e de frumos numele, pe atât ești de frumoasă și tu. La mulți ani!
  • Plin de viață, optimist și cu inima mare. Numele îți reflectă toate calitățile.
  • Bucură-te că vei purta toată viața un nume așa frumos! La mulți ani!
  • Poartă-ți numele cu mândrie și bucură-te că ai un sfânt care te va ocroti toată viața!

La cât mai multă inspirație!