Sau poate ar trebui să întrebăm dacă se mai oferă flori la prima întâlnire? Mai doresc bărbații să cucerească o femeie cu un buchet sau se mai așteaptă femeile să fie surprinse cu o floare de la prima întâlnire? Cu siguranță părerile sunt împărțite. Pentru unii, a oferi flori (sau a le primi) la prima întâlnire poate părea un gest desuet sau doar o încercare de a face impresie bună. Pentru alții, poate fi o marcă a politeței, atenției și interesului sincer față de cealaltă persoană.

Nu te putem ajuta să iei o decizie în această privință, însă te putem ajuta să alegi florile potrivite în cazul în care te hotărăști să oferi flori chiar de la prima întâlnire. Desigur, alegerile pe care le faci vor depinde și de relația pe care o ai cu cea cu care te întâlnești, dacă o cunoști, ai mai vorbit cu ea, știi ce îi place, sau nu ai mai avut nicio interacțiune înainte, iar prima întâlnire va fi momentul în care vă veți descoperi unul pe celălalt. Oricare ar fi situația, nu uita că florile vor fi un accesoriu la personalitatea ta, așa că nu încerca să impresionezi printr-un buchet mare, scump și exuberant.

Flori de sezon

Florile de sezon sunt întotdeauna o alegere potrivită. Un buchet de lalele primăvara sau unul de crizanteme în mijlocul toamnei sunt desprinse din realitatea momentului și vor face ca gestul tău să pară mult mai natural.

Simplitatea - cea mai bună alegere 

Alege un buchet mare și sofisticat și va părea ca și cum te străduiești mult prea mult. Până la urmă e doar o primă întâlnire. Ca să nu mai spunem cât e de nepractic să umbli cu un asemenea buchet de flori după tine, la restaurant, cinema sau chiar o simplă plimbare.

Câteva recomandări: irișieustomahortensiacrizanteme sau orice combinație între acestea.

Ai grijă la mesajul transmis

Am tot vorbit despre limbajul florilor și ce mesaje poți transmite cu un buchet de flori așa că trebuie să fim atenți și la partea asta. Evită trandafirii, în special roșii, orhideele, cameliile roșii care sunt asociate cu sentimentele de dragoste. Păstrează-le pentru aceea întâlnire în care chiar vei simți iubirea.