Au gust de sărbătoare zilele de august. Iar sărbători fără flori… asta nu se poate. Nu mai spunem de sărbătoriți pe care cu flori îi facem fericiți! Și știm exact și ce flori, în funcție de ziua nașterii.

Nu suntem siguri cum s-au aliniat planetele și universul sau care e algoritmul, dar există flori specifice care pot fi dăruite tocmai după acest criteriu, ziua de naștere.

Dacă ai sărbătoriți în data de 1, 10, 19 și 28, atunci floarea potrivită e floarea-soarelui. Pentru cei născuți în zilele de 2, 11, 20 sau 29, bujorul e floarea perfectă. Zilele de 3, 11, 21, 30 sunt rezervate pentru Papucul – doamnei, iar celor născuți pe 4, 13, 22 sau 31 ar trebui să le oferi albăstrele. 5, 14 sau 23 de iriși pentru cei născuți în aceste zile sau mac pentru cei născuți pe 6, 15, 24. În sfârșit, avem orhidei pentru cei născuți în zilele de 7, 16, 25, margarete pentru sărbătoriții de pe 8, 17, 26 și trandafiri pentru cei care aniversează ziua nașterii pe 9, 18 sau 27.

Știi care e partea bună acum că ai aflat toate acestea? Nu doar vei oferi flori potrivite, ci poți oferi și o poveste! La urma urmei, cine nu va fi impresionat să afle că există o floare specifică zilei sale de naștere. Mai adaugă câteva detalii și obții cadoul perfect: un buchet de flori personalizat cu o poveste.

Desigur, acesta nu e decât un punct de plecare, inspirația de moment, căci aceste flori pot fi combinate cu alte flori de sezon pentru a obține buchete cu adevărat spectaculoase. Efectul? Sărbătoriți fericiți!