Știm cât de greu este să faci cadouri potrivite partenerilor de afaceri sau persoanelor cu care ai o relație business. Chiar și în această situație trebuie să arăți profesionist, iar cadoul tău trebuie să transmită eleganță și să fie adecvat. O variantă sigură și care se ridică la înălțimea cerințelor unui cadou business sunt, fără îndoială, florile. Așa că, dacă te gândești să alegi flori, foarte bine faci. Povestea se complică însă când îți pui întrebarea ce flori? Această alegere necesită o perfectă atenție la detalii dacă vrei să faci impresie plăcută cu aranjamentul floral pe care-l oferi. De la semnificația florilor pe care le alegi, la combinația cromatică, forma buchetului de flori, accesorii sau ambalaj, toate fac diferența atunci când florile sunt destinate persoanelor cu care avem relații de business.

Câteva aspecte de care să țineți cont atunci când alegeți un aranjament floral corporate:

  • alegeți flori sau aranjamente într-o singură culoare sau în culori complementare și nu foarte puternice;
  • ca formă, optați pentru aranjamente pătrate care să pară mai masculine și să reflecte ideea de putere, mult râvnită în afaceri, sau aranjamente alungite care să exprime ascensiunea, succesul;
  • nu vă temeți să alegeți flori și plante mai puțin cunoscute și oferite, precum: anthurium, protea, antirrhinum, matthiola, hypericum sau specii de orhidee: orhidea dendrobium, phalaenopsis.
  •  aspectul contează, bineînțeles, așa că alegeți buchete sau aranjamente în vază, boluri, cutii sau orice vas care va crește impresia artistică.

Și ca să vă convingeți pe deplin că merită să dăruiți un aranjament floral corporate, lăsăm imaginile să vorbească:

 Contemporary

Ce flori folosim în aranjamente florale corporate?

 

 Spectacular

Ce flori folosim în aranjamente florale corporate?

 

 Zbor

Ce flori folosim în aranjamente florale corporate?