Fiecare lună este marcată de anumite flori, iar noi suntem exact în luna potrivită. Iunie este luna celor mai populare flori, a celor mai cumpărate flori, poate chiar a celor mai iubite flori: trandafirii.

Frumusețe, gingășie și o multitudine de semnificații, asta poți transmite cu un buchet de trandafiri bine ales. De la dragoste aprinsă și pasiune (trandafiri roșii), la prietenie și bucurie (trandafiri galbeni), la admirație și apreciere (trandafiri roz), până la inocență și sinceritate (trandafiri albi).

Vezi GHID COMPLET: CUM ALEGI ȘI DĂRUIEȘTI TRANDAFIRII?

Trandafirii sunt florile sărbătoriților din luna iunie, așa că orice aniversare ai avea, poți dărui cu încredere trandafiri.

Trandafiri

Trandafirii nu sunt însă singura opțiune. Azaleele, orhideele, crizantemele, crinii, mangoliile și irișii sunt de asemenea pe lista florilor potrivite pentru a fi oferite în iunie. Asta dacă ne luăm după legile zodiacului floral, care spun că acestea ar fi florile preferate ale celor din zodiile lunii, gemeni și rac.

Iată ce poți transmite cu aceste flori:

Azalee – cumpătare, ai grijă de tine, pasiune fragilă;

Orhidee – frumusețe, rafinament;

Orhidee roz

Crizanteme – veselie, ești un prieten minunat;

Crini – bogăție, maiestuozitate;

Aranjament floral cu crini

Magnolie – noblețe;

Iriși – speranță, încredere, înțelepciune;

Fără doar și poate, luna iunie arată foarte bine cu toate florile acestea minunate. Acum nu îți rămâne decât să răspândești frumusețea și bucuria în jur, dăruind cât mai multe flori.