Acest ”cineva care are de toate” poate fi un partener de afaceri sau o cunoștință care chiar are de toate, un membru al familiei care spune că nu-și dorește nimic, un prieten greu de mulțumit sau poate părinții și socrii pentru care niciodată nu știi ce să alegi. Oricare ar fi situația, nu te poți baza pe varianta aceasta și să te prezinți cu mâna goală. Măcar un cadou simbolic tot va trebui să dăruiești, și nu din obligație, ci fiindcă oricine se bucură să primească un cadou, așa că vei avea ocazia să-i faci ziua mai frumoasă.

Și dacă tot am pomenit de cadouri simbolice, aceasta este și soluția salvatoare în astfel de situații. Nimeni care are tot ce îi trebuie nu vrea să mai primească încă un obiect lipsit de semnificație pe care să-l țină pe undeva prin casă, la fel cum cei apropiați vor aprecia un cadou cu o poveste în spate, mai mult decât un obiect luat în grabă fiindcă trebuia să cumperi ceva.

Atunci când vine vorba de lucrurile preferate sau care ne plac, niciodată nu avem de toate, așa că mergi pe varianta asta. Află ce îi place sau ce își dorește persoana căreia vrei să îi cumperi un cadou!

Este o persoană naturală, care apreciază lucrurile simple și frumoase, care iubește viața și micile bucurii? Atunci alege un buchet de flori colorate de sezon sau un aranjament floral din flori rezistente și o să-i atingi inima. Din contră, este o persoană sofisticată, care pune preț pe lucrurile elegante și originale? Creează un coș din fructe, brânzeturi gourmet, ciocolată premium și o băutură aleasă și vei face o impresie bună.

Ce cadou sa daruiesti cuiva care are de toate  Ce cadou sa daruiesti cuiva care are de toate

În plus, poți să intuiești oricând ce-și doresc destinatarii surprizelor tale. E un partener de afaceri sau un colaborator? Probabil are multe obiective profesionale, așa că urează-i succes, realizări și prosperitate. Pentru asta, poți alege un buchet sau aranjament cu alstroemeria, camelii, iriși, crini tigrați sau maci galbeni. E un prieten sau rudă? Găsești flori pentru orice dorești să îi urezi: sănătate, fericire, iubire, prosperitate.

Fii inspirat, alege cadouri care să aibă o semnificație și creează o poveste în jurul lor. Îi vei face fericiți și pe cei mai greu de impresionat. Dacă vrei, aceasta e rețeta cadoului potrivit pentru cineva care are de toate.