Dacă spui Valentine’s Day, spui trandafiri, mai cu seamă roșii. Cei care vor să fie mai originali, aleg alte culori sau buchete mixte, dar tot de trandafiri. Deși trandafirii sunt superbi și cele mai romantice flori, nu sunt și singurele care au această semnificație. Dacă ai dăruit în fiecare an trandafiri și vrei să încerci și altceva sau pur și simplu vrei să-ți surprinzi jumătatea, care probabil se așteaptă să primească trandafiri, dăruindu-i un buchet unic, să știi că ai și alte opțiuni.

Să îți spunem ceva. Noi, la Roflora, avem o carte mare mare, mai groasă decât Biblia, despre tot ce trebuie să știm referitor la flori. Ce să facem? Așa-i când ești cu adevărat pasionat de ceva. Adunând în această carte toate povețele, experiențele și sfaturile pe care singuri ni le-am dat după 15 ani de activitate, azi am rupt fără regrete o filă din ea. Până la urmă, aceste sfaturi capătă cea mai mare valoare când cineva le pune în aplicare. De ce ne-am abătut atât în loc să vorbim mai repede despre ce alte flori poți să dăruiești de Ziua Îndrăgostiților în locul trandafirilor? Simplu. Fiindcă fiecare buchet are o poveste, iar poveștile sunt de neprețuit.

Gata, gata. Acum hai să vorbim despre flori. Situația e simplă. Dacă îți plac trandafirii sau sunt florile preferate ale iubitei tale, nici nu mai sta pe gânduri. Oferă-i, de Valentine’s Day, un buchet de trandafiri, nu ai cum să dai greș. Dacă vrei însă altceva, iată ce flori poți alege!

P.S. Nu uita să arunci o privire și pe ebook-ul nostru cu mesaje de dragoste, în caz că ai nevoie de inspirație. Îl găsești pe homepage.

Buchet mixt cu aster albastru și flori colorate  Aster – simbolul iubirii    

  Buchet din minirosa roz si margarete Margarete – dragoste loială

 ghiveci cu azalee roz Azalee – pasiune fragilă

  Buchet de flori din crini albi si trandafiri albi Crini albi – când sunt cu tine mă simt ca în rai

buchet de flori din trandafiri albi si garoafe rosii Garoafe roșii – inima mea tânjește după tine

Buchet de flori din crini albi și garoafe albe Garoafe albe – dragoste pură / sinceră

Aranjament de flori din lalele, narcise si irisi Narcise – ești singura; când sunt cu tine e soare

Buchet de flori din trandafiri, crini, orhidee si cale Orhidee – dragoste; femeie frumoasă

Cos cu lalele si trandafiri pentru valentines dayLalele – iubit perfect

Buchet din lalele rosii pentru valentines day Lalele roșii – declarație de dragoste; pentru bărbați, ești amantul perfect

Buchet din lalele galbene pentru valentines day Lalele galbene – ai un zâmbet strălucitor