Atât de multă bucurie am răspândit în jur cu ultimele buchete de flori livrate încât pur și simplu simțim nevoia de a le arăta tuturor, iar și iar.

Buchetele cu trandafiri roșii ca dragostea și înmiresmați cu parfum de fericire și buchetele cu flori mixte de toamnă colorate din belșugul cromatic al acestui anotimp au făcut înconjurul lumii în misiunea lor de a încânta inimile oamenilor.

Iar cei cărora nu le-au fost inimile încântate cu flori luna aceasta, le încântăm noi privirile cu câteva dintre cele mai speciale și alese buchete.

Și uite-așa mai bifăm o lună împlinită de surprize florale, care mai de care mai neașteptate și surprinzătoare. Iar surprinzătorul vine tocmai din faptul că împreună cu fiecare client reușim să transformăm gestul simplu de a oferi un buchet de flori într-o clipă de fericire sinceră. Acesta este efectul florilor proaspete aranjate cu atenție și îndemânare și dăruite din toată inima.

Doamnelor și domnilor, iată doar câteva din buchetele speciale livrate de curând care au încântat și inimile, și privirile.

Buchet rotund, compact, elegant, cu 61 trandafiri rosii  și verdeață

Buchet cu 61 de trandafiri rosii

Buchet cu trandafiri albi

Buchet trandafiri albi

Buchet cu trandafiri și crizanteme

Buchet cu trandafiri si crizanteme

Buchet cu flori mixte: trandafiri, gerbera, crizanteme

Buchet cu flori mixte