Emoția unei livrări nu dispare cu una cu două. Nici vorbă! Avem momente în care am livrat flori, pe care ni le amintim și acum, și florile, și momentele. Aaa, să nu uităm de povești. Și pe acestea ni le amintim, căci la noi, la Roflora, toate buchetele livrate vin cu povești asortate. De mulțumire, de felicitare, de dragoste, de dor sau de suflet călător.

Bucuria faptului că livrăm flori, iar odată cu fiecare buchet livrat aducem și un plus de fericire, e dublată, pe de o parte, de toate cuvintele frumoase pe care le auzim de la clienții fericiți și, pe de altă parte, de posibilitatea de a împărtăși cu toți frumusețea care ne înconjoară în fiecare zi.

Acestea fiind spuse, am strâns laolaltă câteva dintre cele mai frumoase buchete cu flori de vară pe care le-am livrat în ultima vreme: trandafiri proaspeți cu parfum de fericire, alstroemeria dezmierdate în nunațe delicate, crizanteme rupte din povești, hortensii culese din dorințe sau crini ca la casele împărătești pentru toate preferințele.

Roșii, roz, albi, mov, oricum ar fi, buchetele cu trandafiri au fost la mare căutare.

Buchet xxl cu trandafiri rosii, roz, albi Aranjament floral cu trandafiri si flori mixte

Unele buchete chiar reușesc să ne dea o senzație plăcută de frumusețe liniștitoare. Cum vine asta? Ia privește!

Buchet cu flori mixte Hortensia roz

Vrei să știi cum e să te-apuce veselia doar cât vezi cu ochii? Se poate, dacă ce vezi sunt chiar aceste buchete!

Buchet cu crizanteme si trandafiri Aranjament cu trandafiri si garoafe

 

Pentru o doză de frumusețe naturală zilnică, te invităm să ne urmărești și pe pagina de facebook Roflora.