Mai e puțin pâna pe 8 Martie, când este sărbătorită în întreaga lume Ziua Internațională a Femeii.
Aceasta este ocazia perfectă pentru a trimite flori fiecărei femei importante din viața noastră: mame, prietene, bunici, chiar și nouă. Iată care sunt câteva dintre florile potrivite pentru această zi:

Orhideea

Orhideele sunt unele dintre cele mai potrivite flori pentru a spune unei femei cât de extraordinară și unică este, tocmai datorită formelor exotice ale acestor flori. O orhidee violetă - Phalaenopsis, Cattleya sau Epidendrum, poate fi ideală pentru această zi.

Orhidee mov

Clasicul trandafir

Trandafirii sunt întotdeauna potriviți când vine vorba de un moment important. Un buchet de trandafiri roșii este cea mai clasică alegere și, în plus, cu acesta reușești să declari unei femei toată dragostea ta. Dar, în afară de trandafiri roșii, pentru o zi cum este Ziua Femeii, este de asemenea recomandat un buchet de trandafiri albi, care arată o afecțiune sinceră.

trandafiri rosii

Flori de primavara

Buchetele cu flori de primăvară garantează că vor aduce un zâmbet pe chipul destinatarei. Buchetele pline de lumină și afecțiune, într-o combinație extraordinară; cu forme, culori și tonuri perfect studiate vor aduce bucurie.

flori de primavara

Spune-le că le iubești în cel mai plăcut mod! Roflora este alături de tine și te ajută să trimiți cele mai proaspete flori oriunde în lume!