Septembrie a fost luna diversității. Am avut parte de buchete de flori din toate categoriile și pentru toate ocaziile. Buchetele pentru îndrăgostiți, buchetele pentru el și buchetele corporate au fost printre cele mai căutate și apreciate. Explozii de culoare, miresme îmbietoare și gânduri frumoase, toate se regăsesc în buchetele lunii septembrie de la Roflora.

Day dream - buchet din crini, gerbera și crizanteme

Flori de sezon în culorile toamnei, o bucurie pentru ochii privitorilor și, pentru cei norocoși, un răsfăț la simțului olfactiv.

Mad about you deluxe - buchet de trandafiri și minirosa

Nu trebuie să-i spui că ești nebun după ea, lasă florile să vorbească pentru tine. Acest buchet din gama deluxe de la Roflora va fi mărturia dragostei tale și cea mai elegantă modalitate de a spune ”Te iubesc!”

mad about you

Blue elegance - buchet din hortensii și trandafiri

Eleganța masculină este redată prin echilibrul cromatic între albastrul hortensiilor și albul trandafirilor, între bogăția hortensiilor și fermitatea trandafirilor. Ce manieră mai potrivită de a însufleți atmosfera de la birou?

Buchetele lunii septembrie la Roflora

Return to innocence - buchet de trandafiri roz pal

Mai delicată și gingașă decât aceste flori poate fi doar ea. Atunci i se va potrivi de minune acest buchet simplu, elegant și romantic, un simbol al iubirii sincere și pure.

return to innocence