Iar petrecem săptămâna viitoare, cu ocazia Sfinților Mihail și Gavriil. Dar, pe cât de frumoasă e petrecerea, pe atât de special trebuie să fie și cadoul pentru sărbătoriții tăi.

Nu te îngrijora, căci noi am măiestrit de mult arta specialului, pe care am transformat-o treptat în buchete și aranjamente florale alese, în coșuri gourmet bogate în merinde, flori și imaginație sau în aranjamente corporate iscusite. Așa că te invităm în florăria Roflora. După cum ți-e nevoia, ai un cadou floral pentru fiecare sărbătorit.

La fel de special precum florile din buchete este și prețul. Am selectat pentru tine câteva buchete deosebite, pe care le oferim la un preț atractiv. În categoria Oferte Speciale din meniu, vei găsi cele mai bune și atractive oferte, atât vizual, cât și financiar.

Iar dacă vrei să oferi minunate flori de sezon, în ton cu atmosfera și spiritul tomnatic, aruncă o privire și în categoria Flori de toamnă. Vei avea de unde alege!

Aaaa, am uitat să menționăm că livrăm flori oriunde în țară și în lume? O spunem acum! În doar câteva ore, poți trimite cuiva drag florile preferate, în Constanța, California, Franța, Portugalia, oriunde.

Pe final, îți urăm zile onomastice festive, sărbătorite cu drag, entuziasm și cu flori proaspete și frumoase oferite în dar.