Pe cât de frumos și chiar necesar este un aranjament floral corporate, pe atât de mult poate fi o bătaie de cap pentru cel care-l primește dacă, în loc să-i însenineze și să-i decoreze frumos biroul, îi ocupă din timpul, și așa prea puțin, pentru că necesită îngrijire specială.

Așa că, dacă vrei să-i faci o surpriză unui profesionist ocupat, care petrece mult timp la birou, cel mai bine e să-i dăruiești un aranjament ușor de întreținut, deloc pretențios. Astfel, orele petrecute la serviciu pot fi mai vesele, într-o atmosferă relaxantă și plăcută dată de flori și de un minimum de efort pentru a le îngriji.

Mai accesibile și flexibile decât își poate închipui majoritatea oamenilor, orhideele, în special orhideele phalaenopsis, sunt ingredientul principal al unui aranjament corporate elegant, frumos, rezistent și ușor de întreținut. Cu doar puțină lumină de la soare și apă, un cub de gheață pus în ghiveci este suficient pentru toată săptămâna, orhideele luminează încăperile cu frumusețea lor. Pune-le în valoare într-un ghiveci sau vas deosebit, eventual cu o combinație de verdeață, și obții aranjamentul floral corporate care va face timpul petrecut la birou o adevărată plăcere.

Aranjament corporate cu orhidei

Pentru un aranjament exotic, o adevărată declarație de eleganță și rafinament, alege ca element principal anthurium. Cu flori mari și voluminoase, ce par lăcuite, colorate în roșu, verde și chiar mov, anthurium poate fi acea sursă de inspirație care face dintr-un aranjament floral mult mai mult decât un simplu mix de flori. Arată încredibil, nu-i așa?

Aranjament corporate cu anthurium

Florile simple pot crea un efect la fel de spectaculos ca cele exotice. Dovadă stă acest aranjament cu crizanteme, gerbera și gypsophila, a cărui prospețime va dura cel puțin 7 zile. Un cadou corporate numai bun pentru cineva ocupat, dar care apreciază frumusețea naturii.

Aranjament cu crizanteme si gerbera