V-ați întrebat vreodată când priveați la un buchet de flori dacă poate să existe ceva mai frumos? Da, se poate. Florile au o frumusețe naturală incomparabilă care cuceresc pe oricine, însă putem valorifica la maximum această frumusețe astfel încât să ajungem cât mai aproape de perfecțiune. Vă prezentăm 7 accesorii care însuflețesc orice buchet. Ce puteți folosi?

1. Perle de sticlă - așezate cu atenție pe fiecare floare vor face ca buchetul să pară prețios și elegant, iar acest aspect nu va trece neremarcat. Dacă vreți să marcați cu adevărat momentul în care dăruiți flori, perlele de stică sunt accesoriile potrivite. Priviți!

7 accesorii care însuflețesc orice buchet

2Ambalaje speciale - deși, conform codului bunelor maniere, florile nu se dăruiesc în ambalaj, oricât de frumos ar fi, de cele mai multe ori nu ne lasă inima să îl aruncăm. Ambalajul nu mai este doar o modalitate de protecție a florilor, ci o manieră de a le prezenta cât mai atractiv, iar dacă putem să și personalizăm ambalajul în funcție de eveniment, cu atât mai bine.

7 accesorii care însuflețesc orice buchet
7 accesorii care însuflețesc orice buchet

3. Cutii personalizate - pe lângă faptul că e o metodă destul de inedită de a oferi sau aranja flori, vă va permite să fiți creativi și originali. Puteți tăia florile la lungimea dorită, le puteți așa aranja în diferite moduri și puteți adăuga cu ușurință și alte elemente, precum pietricele, frunze, verdeață, pentru a crea un buchet cu adevărat personalizat. Fie că le dăruiți sau le cumpărați pentru decorul propriei case, florile aranjate în cutie vor avea un efect special asupra oricui.

7 accesorii care însuflețesc orice buchet

4. Coșuri - întocmai cutiilor, coșurile sunt mai mult decât potrivite pentru a aranja, dărui sau decora locuința și diferite spații cu flori. Un coș cu flori imprimă ideea naturaleții și prospețimii și va schimba atmosfera în orice mediu, fie că e de lucru sau de relaxare. Iată cum un simplu accesoriu poate face ca un buchet de flori să însuflețească totul în jurul său!

7 accesorii care însuflețesc orice buchet
7_accesorii care insufletesc orice buchet

5. Insecte aplicate - în special buburuzele și fluturașii sunt accesorii care completează estetic buchetul, în același timp redând și ideea prospețimii, de parcă florile tocmai au fost culese din grădină. Dacă vreți să vă simțiți ca în natură, înconjurați de flori și zumzetul micilor vietăți, acestea sunt accesoriile potrivite. Va fi ca o zi frumoasă de primăvară!

7 accesorii care insufletesc orice buchet

Sursă foto

6. Vaze și recipiente speciale - creativitatea nu are limite la acest capitol. Chiar și o singură floare poate arăta mai bine dacă este aranjată în recipientul potrivit. Puteți folosi orice, de la vaze clasice, la borcane, sticluțe, cești chiar și scrumiere. Iată câteva idei:

7 accesorii care insufletesc un buchet
7 accesorii care insufletesc orice buchet
7 accesorii care însuflețesc orice buchet

7. Bobițe de rouă - e un efect special, care poate părea un pic cam exotic, însă trebuie să recunoașteți că arată pur și simplu incredibil. Deși nu e nici simplu de creat și nici de păstrat, impresia pe care o va lăsa o floare prezentată astfel este memorabilă, astfel încât merită orice efort.

7 accesorii care însuflețesc orice buchet
7 accesorii care însuflețesc orice buchet