Fără doar și poate că buchetele de flori pot ele însele să pună în valoare grădini, încăperi, ținute, zile obișnuite și festive sau chiar oameni în diverse ipostaze. Da, florile sunt o forță a tot ce e mai frumos din natură.

Însă, uneori frumusețea poate atinge chiar superlativul. Asta se întâmplă când cele mai frumoase și proaspete flori sunt așezate într-o vază originală, care să le pună în valoare și să transforme totul în perfecțiune.

Când frumusețea florilor întâlnește accesoriul perfect, atunci nu încetăm să ne mai minunăm nici noi de tabloul de poveste care se naște în fața noastră.

Ca o haină care îmbracă frumos trupurile, asemenea sunt și vazele care pot desăvârși frumusețea florilor. Noi, la Roflora, știm că detaliile conturează perfecțiunea, așa că am selectat cele mai deosebite vaze care completează buchetele de flori într-un mod absolut deosebit.

Bună dimineața – o vază ce redă căldura unor raze de soare dimineața și evidențiază perfect frumusețea trandafirilor galbeni

Vaza galbena cu trandafiri galbeni

O dulce îmbrățișare – o vază cu personalitate, un mod de a-ți exprima dragostea și dorul

Vaza cu inimioare

Charmant – o vază subțire și alungită, care împreună cu trandafirii roz și garoafele roșii este expresia eleganței depline

Trandafiri roșii, roz, garoafe, vaza rosie

Veselie Colorată – combinația jucăușă de culori a trandafirilor, crizantemelor și alstroemeriei din acest buchet este completată de vaza cu buline care atrage instantaneu toate privirile.

Vaza cu buline pentru flori

Fancy Bouquet – un buchet fancy într-o vază și mai fancy. Forma originală și detaliile din centrul vazei dau farmec acestui buchet cu flori mixte.

Vaza tip ulcior

Picant de Lux – eleganță și splendoare, asta transmite din plin acest buchet aranjat într-o vază deosebită care îmbracă în perfecțiune florile proaspete, în cromatica toamnei. Frunza aurie frumos imprimată pe vas redă atmosfera sezonului și căldura sa specifică.

Vaza cu motive florale de toamna

O zi minunată – senzația de prospețime și naturalețe este și mai mult întărită de vaza verde în care se fălesc cu eleganță lalele, crizantemele, trandafirii și asterul din acest buchet.

Vaza verde